Girona

Uns números que no porten enlloc

Amb la plantilla més cara amb diferència de tota la segona A, els números del Girona són absolutament inacceptables i no s’aguanten per enlloc. El club s’ho ha jugat tot a l’ascens i la trajectòria que du l’equip després de dotze jornades arribaria per a una permanència justeta (amb el ritme actual, la projecció és de 56 punts a final de temporada).

Després de dotze jornades, l’equip acumula més derrotes (6) que victòries (5), però el més greu de tot és que no hi ha cap dels 21 equips restants que hagi perdut més partits que els d’Unzué. N’hi ha dos que arriben a aquesta mitja dotzena de derrotes: el Dépor (cuer) i el Tenerife (també en descens).

I amb un equip d’atac sobre el paper demolidor liderat per Stuani (40 gols en els dos últims cursos a primera), el Girona està molt i molt lluny de les expectatives creades amb una plantilla plena de pólvora. El pitxitxi està responent –ha marcat més de la meitat dels gols del Girona–, però només quatre jugadors més han vist porteria: Gual (3), Borja García (2), Granell i Gumbau. Encara s’espera l’aportació d’homes com Gallar, Jozabed, Jairo, Diamanka o Samu Saiz, tot i que n’hi ha, sobretot aquest últim, que tenen els minuts amb comptagotes de manera inexplicable. Set equips han marcat més gols que el Girona i només sis n’han encaixat més.

Els blanc-i-vermells, a més, han perdut de vista el líder (a 15 punts) i tenen la sort que hi ha molts equips embussats en zona de ningú. Però dels 36 punts que s’han posat fins ara en joc, els gironins n’han perdut més (20) que no pas n’han sumat (16).

SIS DERROTES

Dels altres 21 rivals de 2a A, cap ha perdut tants partits com el Girona

BALANÇ NEFAST

Després de 12 partits, l’equip ha cedit 20 punts, ha rebut 16 gols i té el líder a 15 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)