Girona

La rendibilitat elevada a la màxima potència

Per la mínima. L’Albacete ha fet nou dianes en la lliga que li han permès sumar 19 punts. Els manxecs han guanyat sis partits, tots per 1-0 o 0-1

Guanyar més de sis partits de lliga després de dotze jornades disputades enguany només és a l’abast del Cadis, el líder en solitari, que n’ha aconseguit ja deu. La revelació de la competició, el Fuenlabrada (tercer), o un dels aspirants a l’ascens, l’Osca (sisè), han aconseguit la victòria en la meitat de partits disputats, igual que l’Albacete, que té el mèrit d’haver-ho aconseguit marcant només nou gols. El conjunt manxec s’ha convertit en l’equip que més rendibilitat treu de les dianes que fa als seus rivals, i és que els sis triomfs han estat per la mínima, dos per 1-0 (contra el Girona i el Màlaga) i quatre més per 0-1 (contra el Deportivo, l’Osca, l’Alcorcón i el Fuenlabrada).

En l’últim triomf al Fernando Torres contra el Fuenlabrada, l’equip dirigit per Lluís Miquel Ramis va trencar la ratxa dels madrilenys a casa seva, on no havien perdut des del 7 d’octubre del 2018. Un gol de Zozulya va segellar la quarta victòria com a visitants dels castellanomanxecs, el tercer millor equip a domicili, amb dotze punts, els mateixos que l’Alcorcón i tres menys que el gran dominador, el Cadis, amb quinze.

L’Albacete s’ha acostumat a treure el màxim suc de cada gol que fa. De fet, cada vegada que han perforat la porteria rival, els jugadors manxecs han sumat 2,11 punts, una dada esfereïdora i a l’abast de pocs. En els altres partits en què han marcat, contra Las Palmas, Zozulya i Acuña van maquillar un 3-0 per establir el 3-2 final, però contra l’Oviedo Ojeda va fer avançar els de Ramis, que van acabar perdent l’únic duel en què havien tingut avantatge.

TRIOMF DE MÈRIT

Els manxecs van vèncer al camp del Fuenlabrada, imbatut a casa des de feia un any

LA DADA

2,11
punts per gol.
L’Albacete és l’equip que menys gols fa (9), però el que en treu més rendiment (19 punts)

El Girona, poc més d’un punt per gol (1,06)

El conjunt gironí ha fet quinze dianes en les primeres dotze jornades del campionat que l’han ajudat a sumar setze punts. L’equip blanc-i-vermell ha guanyat cinc partits i en tres d’aquestes victòries ha marcat tres gols –contra el Rayo (3-1), el Dépor (3-1) i el Racing (0-3)–. Les altres dues victòries han estat per la mínima, contra el Màlaga i Las Palmas (1-0). Els gironins només han fet tres gols en els sis partits que han perdut –dos contra l’Oviedo (4-2) i al camp de l’Almeria (3-1)– i també en l’únic matx que han empatat, l’inaugural contra l’Sporting a casa (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)