Girona

“Decepció és la paraula perfecte per definir com em sento”

Adeu. El ja extècnic del Girona ha comparegut en roda de premsa per acomiadar-se de l’entitat amb un sentiment de queixa i decepció per la seva prematura marxa

El des d’ahir al vespre exentrenador del Girona, Juan Carlos Unzué, ha ofert una roda de premsa fa escassos minuts a Montilivi per acomiadar-se oficialment de l’entitat blanc-i-vermella. El tècnic, visiblement resignat ha valorat la decisió que el club ha pres respecte a prescindir dels seus serveis: “Decepció és l’adjectiu perfecte per definir com em sento. Decepció per la decisió, amb alguns dels resultats no aconseguits que han fet que aquesta decisió es prengués. També tinc la tranquil·litat d’haver-ho donat tot fins l’últim moment”, ha comentat el de Pamplona en l’inici de l’acte.

Unzué no s’ha escudat en la falta de paciència que ha tingut el Girona, una paciència que si va tenir el curs passat amb Eusebio: “No em vull justificar en res del que ha passat anteriorment ja que ja ho coneixia quan vaig firmar. No hagués acceptat el repte i ara no puc venir aquí a dir que m’ha perjudicat, i no ho sento així, ja que el que m’ha perjudicat han estat els resultats”, ha dit l’exentrenador del club blanc-i-vermell, que respecte a l’ambició i la pressió autoimposats per aconseguir l’ascens a primera ha afegit: “Sé en quines circumstàncies vaig venir i així ho vaig fer públic. Era un objectiu ambiciós i no tinc dubtes que és factible tot i l’inici que hem fet. No ens hem desenganxat de la part alta i em sentia amb la força mental, també el cos tècnic, per aconseguir l’objectiu. Tenia la força, la il·lusió i les ganes. La sensació és que tot ha estat ràpid però això ja no ho puc controlar-ho”, ha declarat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)