Girona

Stuani hi vol arribar

Ho provarà. El davanter uruguaià, amb la sobrecàrrega superada, mira d’estar a punt per jugar avui, en l’últim partit previ a una cita de la selecció

Després d’haver de demanar el canvi tan bon punt va començar la segona part al camp de l’Extremadura en sentir una punxada a la cuixa, tot feia pensar que Cristhian Stuani es perdria el partit contra el Tenerife. Les proves de l’endemà van revelar que no hi havia cap lesió, sinó una càrrega als adductors, però el poc marge –de diumenge a divendres– entre un partit i l’altre feien ser poc optimista. L’autor de mig centenar de gols amb el Girona, però, no té ganes de descansar. I avui mateix farà una última prova per intentar arribar al partit del vespre. L’uruguaià va participar en l’entrenament d’ahir, i avui passarà la prova definitiva. Pep Lluís Martí, que no facilitarà convocatòries per als partits a Montilivi, ha programat una última sessió a l’estadi aquest matí, hores abans de rebre el Tenerife (21 h).

El partit d’aquest vespre és l’últim abans d’una doble cita amb la selecció uruguaiana de Stuani, que es va perdre les dues anteriors pel judici sobre el Llevant-Saragossa. Si està a punt per jugar avui, també tindrà tots els números d’anar amb la selecció. Si finalment no pogués participar en el duel d’aquest vespre, difícilment se n’aniria amb l’Uruguai.

L’estat de Stuani és la gran incògnita. Per l’alineació inicial, ja que la seva baixa obriria la porta de la primera titularitat a Jonatan Soriano, i fins i tot de la convocatòria. Per a la seva estrena, al camp de l’Extremadura, Martí només va descartar dos jugadors, Brian Oliván i Sebas Coris. Amb el tossenc de baixa i els altres quatre lesionats sense recuperar-se –Ignasi Miquel, Jozabed, Aday i Juanpe–, el tècnic té divuit disponibles més el dubte de Stuani. Si l’uruguaià entra a la llista definitiva, només n’haurà de descartar un.

Coris s’ha d’aturar

Sebas Coris no està tenint sort. El futbolista de Tossa de Mar, repescat aquest estiu pel Girona, no ha entrat encara en cap convocatòria, i ara s’ha hagut d’aturar per una lesió al genoll. Coris té un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret, segons va comunicar el Girona. L’exjugador del Nàstic s’haurà d’estar unes setmanes en repòs, sense poder reintegrar-se a l’activitat del grup. Coris, que va tornar del Nàstic pendent d’acabar-se de recuperar d’uns problemes de lumbàlgia –li van fer perdre més de la meitat de la temporada–, va acabar tenint lloc en el primer equip, tot i que de moment amb un paper nul.

PER DECIDIR

Pendent de Stuani i amb cinc lesionats, Martí té divuit jugadors disponibles més
El tècnic, que no fa convocatòries a casa, dirigeix una última sessió aquest matí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)