Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Ha entrat la por de perdre el que havíem guanyat”

Dos partits, dues victòries. Amb fases de patiment i de descontrol, però Pep Lluís Martí pot presumir d’haver fet coincidir la seva arribada a Montilivi amb sis punts seguits que donen aire a l’equip i li permetran donar-se impuls en la classificació. “Al final, no es compten els punts que han fet amb mi, sinó els que acumula el Girona. Els punts els guanyen els jugadors, i avui s’ha demostrat un cop més que el futbol en aquesta categoria és molt difícil. N’hem de ser conscients d’aquí fins al final.”

El balear va parlar tant de la satisfacció pels punts com de la dificultat de guanyar tot i jugar mig partit amb un home més: “Hem de fer la valoració de les dues coses. Hem estat molt bé en l’inici de la segona part, fins que hem fet el gol i un parell de minuts després. Jugàvem al seu camp, tot i que amb una mica de precipitació perquè tenim ganes de guanyar. Després ens ha entrat la por de perdre el que havíem guanyat.” I va admetre: “Ens hauria agradat madurar més el partit, però no és fàcil. Això és el que ens trobarem a cada partit.” Interrogat per si l’apagada de la segona part era física, va dir: “Jo crec que tenim molta feina per fer. En l’aspecte tàctic, el tècnic, el físic i el mental. És feina que hem de fer cada dia, independentment del resultat del cap de setmana. Perquè els jugadors ho tinguin el més clar possible i tinguin confiança.”

Martí no es vol fixar gaire en el salt que pugui fer l’equip. “No soc de mirar gaire la classificació, sinó la feina. Guanyar aquest partit ens ha costat molta feina. Sabíem el que ens trobaríem. És clar, però, que estar més amunt és important per la confiança dels jugadors.” El tècnic va argumentar el canvi ofensiu de Samu Saiz per Mojica –“la primera idea era canviar Gumbau, però Mojica tenia molèsties i no hem volgut arriscar”– i va valorar el madrileny: “Als jugadors amb qualitat com ell, els demanem que demanin la pilota i decideixin. Després, hi pot haver més encert o menys.” També va destacar el paper de Jairo, a qui veu preparat per al lateral.

EL DESCONTROL

“Ens hauria agradat madurar més el partit, però no és fàcil. Ens ho trobarem sempre”

LA MILLOR FASE

“Hem estat molt bé al principi de la segona part. Si ens precipitàvem era per ganes de guanyar”

ALS JUGADORS

“Tenim molta feina en l’aspecte tàctic, el tècnic, el físic i el mental. És bo que guanyin confiança”

López Garai: “No es pot cometre aquest penal”

X.M.

“Se’ns ha posat tot en contra”, deia Aritz López Garai, que va haver de fer molts retocs ja abans, amb un canvi a última hora, i durant tot el partit. “Ens ha passat de tot, i gairebé tot negatiu.” El tècnic va lamentar també la innocència del seu equip, tant en l’expulsió –“és un exemple de la inexperiència que té aquesta plantilla”– com en l’acció de l’1-0: “Hem comès un penal innecessari que no es pot cometre.” “Estem passant un moment difícil i l’hem d’afrontar junts. Aquest equip té ànima, té recursos. El Tenerife no baixarà”, va dir el tècnic del Tenerife, que encadena set jornades sense guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)