2a divisió FEF

El Lleida es recupera dels dos empats amb una golejada

Inclements. Liberto completa una gran actuació amb un gol i una assistència

lleida 4 oriola 0

LLEIDA:Pau, José, Joan, Trilles, Luso, Liberto, Xemi, Raúl, Simic (Alpha, 68’), Abel (Enric, 68’) i Cano (Eder, 74’).ORIOLA:Aitor Arias, Nacho Porcar, José Carlos, Nico (Pitu, 46’), Rodri, Antonio, Badal, Brian (Cases, 65’), Fondarella, Chechu Flores (Solano, 79’) i Inglés.GOLS:1-0 (17’) Raúl. 2-0 (25’) Luso. 3-0 (39’) Cano. 4-0 (73’) Liberto.ÀRBITRE:Domínguez Fernández.T.G.:Als locals Trilles i Simic; als visitants Nico, Badal i Pedro Inglés.COMENTARI:El Lleida necessitava un gran resultat per sentir que el bon joc aplicat en els darrers partits arribava a bon port. El 4-0 contra l’Oriola, que tot just aquesta setmana canviava de tècnic, va suposar un reforç per a l’equip de Molo, que solidifica amb contundència la presència a la primera posició. El xoc va quedar vist per a sentència en el primer temps. Raúl, l’exfutbolista de l’Oriola, va culminar una jugada d’estratègia per avançar el seu equip. Poc després, Luso va veure porteria en una pilota penjada dins l’àrea que el migcampista va transformar. I a cinc minuts del descans, Liberto va iniciar una jugada individual que va acabar en el segon pal rematada al fons de la xarxa per Cano. Amb el partit vist per a sentència, els blaus van afluixar la intensitat i van contemporitzar, però encara van tenir temps de posar la cirereta a l’enfrontament: Liberto, un autèntic malson per a la defensa de l’Oriola durant tot el partit, va anotar la quarta diana del vespre.