2a divisió FEF

Aquesta suma més que mai

2a divisió B. El Llagostera supera el Lleida (1-0) gràcies a un gol de Magallán en un servei de banda i arriba, amb 21 punts, a mig camí de l’objectiu. Els visitants fallen un penal per empatar

llagostera 1 lleida 0

LLAGOSTERA:Marcos; Dalmau, Lucas, Diego, Maynau; David García, Magallán; Cortés (Kuku, 64’), Gil (Pol Gómez, 76’), Nahuel (Pasquina, 89’); i Sascha.LLEIDA:Pau Torres; José Ruiz, Luso, Simic, Joan Oriol; Adri León (Cano, 79’); Abel, Eder, Xemi, Liberto (Alpha, 66’); i Raúl.GOLS:1-0 (69’) Magallán.ÀRBITRE:Gálvez Rascón.T.G.:als locals David García, Magallán, Lucas i Sascha; i als visitants Adri León i Luso.PÚBLIC:uns 500 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera ja té mig camí fet per assolir l’objectiu de la permanència després d’arribar als 21 punts gràcies a la victòria contra el Lleida (1-0), que a més dona una injecció de moral per la importància del rival i per com es va aconseguir, en un partit molt treballat des del xiulet inicial i que podria haver guanyat qualsevol. De fet, els de la Terra Ferma van ser qui més vegades van estar a prop del gol, amb un penal fallat inclòs que hauria servit per empatar el partit, però l’encert de cara a porteria només el va tenir el Llagostera, que va desequilibrar la balança quan quedaven vint minuts, amb una rematada de cap de Magallán en una acció de servei de banda. El més destacat, més enllà del resultat, va ser veure el lateral Albert Dalmau, incorporat hores abans del partit per suplir la baixa de llarga durada de Bigas, a l’onze inicial.

Des de l’inici va quedar clar que el Llagostera no ho tindria gens fàcil, i és que els visitants van aconseguir anul·lar pràcticament totes les seves armes defensant amb solidesa el joc directe dels d’Alsina. A més, el Lleida va trobar la manera d’arribar sovint a la rodalia de l’àrea llagosterenca generant una sensació constant de perill. A l’hora de la veritat, però, les ocasions dels lleidatans no van acabar sent clares, tot i tenir moltes arribades. Liberto ho va intentar amb una rematada de cap forçada (11’) i amb una passada de la mort que no va trobar rematador (13’), Abel amb un xut tou que va aturar Marcos (15’), Xemi amb un xut potent però massa centrat (21’), Adri León amb una volea que va sortir molt a prop del pal (30’) i Xemi, una altra vegada, amb una volea que va desviar un defensa (32’). El 0-0 al descans era una gran notícia per a un Llagostera que també va tenir una bona ocasió amb un xut creuat de Magallán que va sortir molt a prop de l’escaire.

En la segona part els llagosterencs van estar molt més segurs en defensa. De fet, el Lleida va seguir tenint més control de la situació però no va ser capaç d’arribar ni la meitat de vegades. Liberto, amb un xut a la mitja volta (53’), va ser l’únic que es va acostar al gol. I en el minut 69 el Llagostera va donar el cop d’efecte gairebé definitiu. Maynau va servir de banda, David García va pentinar només una mica i Magallán, més ràpid i viu que ningú, es va anticipar a tothom i va afusellar Pau Torres fent pujar l’1-0 al marcador. L’alegria hauria pogut durar poc perquè el Lleida va disposar d’un penal –molt rigorós de Diego– en la jugada següent, però Eder el va xutar a fora. Després el Llagostera va estar seguríssim al darrere i només va concedir dues arribades gens perilloses, assegurant que els tres punts es quedaven al municipal.

Petites coses podien decantar el partit. Els meus jugadors han fet una feina extraordinària i han interpretat molt bé com podien fer mal al Lleida
La victòria és molt valuosa perquè ens permet seguir sumant i agafar encara més distància amb el descens