Territorial

El primer d’una sèrie vital

1a catalana. La Jonquera enceta avui la jornada rebent el Manlleu (a les 16.00 h) en el primer dels dos duels consecutius com a local

La Jonquera rep la visita del Manlleu en el matx que encetarà avui la dotzena jornada de lliga (a les 16 h). L’equip de l’Alt Empordà inicia contra els osonencs una sèrie de dos partits consecutius com a local que l’han de catapultar en la taula. La plantilla dirigida per Mario Fernández va caure derrotada a les acaballes de l’últim partit al camp del Palamós posant fi a una ratxa de tres victòries consecutives que va permetre als fronterers abandonar les posicions de descens. Actualment, amb dotze punts, com els manlleuencs, la Jonquera intentarà iniciar un nou camí positiu per evitar més patiments. Les Forques tindrà la clau en aquest final d’any i començament del proper, i és que els jonquerencs disputaran cinc dels propers set partits davant la seva afició, un factor que pot ser determinant per a les aspiracions pròximes.

El Llagostera B, avui

L’altre representant gironí que també disputa avui el seu partit és el filial llagosterenc, que rep el Júpiter (a les 19 h). Els de Vicenç Fernández intentaran donar continuïtat a la primera i última victòria.

La Jonquera-Manlleu j. 12
La Jonquera-Mataró j. 13
La Jonquera-Girona B j. 15
La Jonquera-Parets j. 17
La Jonquera-Guineueta j. 18
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)