Girona

Sense perill de perdre’ls

Lligats. La clàusula de rescissió de Stuani és propera als 25 milions, i Borja tampoc té cap intenció de marxar en el mercat d’hivern

“No s’ha de patir”, responia Borja García, en una entrevista a aquest diari, sobre el risc de perdre’l en el mercat d’hivern. El madrileny està molt a gust a Montilivi, on viu la cinquena temporada seguida, i no té cap intenció de marxar. Té contracte fins al juny del 2022, després que l’estiu del 2018 –entre les dues temporades a primera– va allargar el seu compromís, que expirava el 2019, per tres cursos més.

El Girona també té ben lligat Cristhian Stuani, el rendiment del qual hauria pogut atreure l’interès d’equips de primera. L’estiu passat ja va ser llarg, amb la incertesa de si s’acabaria quedant, tenint en compte que la clàusula de rescissió havia baixat fins als 7 milions d’euros arran del descens. Finalment, però, el Girona va aconseguir retenir el pitxitxi i allargar-li el contracte –amb diversos condicionants en funció dels escenaris de futur– fins al juny del 2023. Amb la idea que Stuani guiés l’equip cap al retorn a primera, el Girona va voler evitar riscos de perdre’l a mitja lliga i va aconseguir apujar la clàusula de rescissió durant aquest pròxim mercat d’hivern, enfilada fins a uns 25 milions d’euros. Amb aquesta xifra, més el sou que té firmat fins al 2023, és molt probable que Stuani, igual que Borja García, continuï marcant diferències a Montilivi fins a final de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)