Girona

El Girona arrenca la campanya de socis 2020

Girona. El club de Montilivi comença la campanya de renovació i noves altes del carnet de soci, que els abonats necessitaran abans del febrer per entrar a l’estadi

El Girona ha iniciat la campanya de renovació i noves altes del carnet de soci –independent del carnet d’abonat– per l’any 2020, on l’objectiu del club és continuar per sobre dels 10.000 socis que té avui. El carnet de soci és obligatori per a tots els abonats que vulguin mantenir el seu seient a Montilivi, i és que a partir del mes de febrer qui no tingui el carnet de soci no podrà accedir a l’estadi. En Aquest sentit, tots els socis que tenen domiciliat el pagament renovaran automàticament a partir de demà, mentre que la resta ho haurà de fer a través de la pàgina web del club. El preu del carnet és de 50 pels adults, mentre que els nens de 0 a 6 anys pagaran 10 euros i els de 7 a 17 30.

Els socis rebran el carnet a domicili, juntament amb un obsequi de marxandatge oficial del club –un porta targetes per al mòbil i una tapa per a les càmeres web. Com els anys anteriors el carnet de soci permet gaudir de descomptes en la compra d’entrades amb prioritat, descomptes en la compra de marxandatge, participació en esdeveniments, sortejos i experiències exclusives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)