Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Stuani ens ajuda fent gols i moltes altres coses”

Protegit sempre per un discurs pragmàtic, senzill i caut, Pep Lluís Martí no vol fer volar coloms ni prendre’s amb eufòria el seu aterratge a Montilivi, que ha donat solidesa i regularitat a un equip que fa set jornades que no perd i que està recuperant el respecte dels rivals que se li atribuïa, per potencial, abans de començar. “Crec que tothom ho pensa, però nosaltres hem de pensar en nosaltres mateixos i no en què pensen de nosaltres. Aquesta competició és molt igualada i només ens hem de centrar en el que volem fer. El respecte dels rivals? Tothom s’ha de respectar, com nosaltres fem amb tots els rivals.”

El balear va veure bé el seu equip, però també algunes fases més fosques, sobretot a partir del gol anul·lat que hauria suposat el 2-0. “Ens agradaria tenir més control en moments puntuals, però sabem que hi ha fases per a tot. Ens ha costat, però l’equip ha fet una bona feina”, exposava Martí, convençut que encara hi ha marge per veure el Girona que vol: “Tenim capacitat de millora en la pausa de combinar més i treure els rivals de la posició. Encara ens falta. En moments puntuals hem de ser més agressius per recuperar la pilota; hem tingut alguna fase de dubtes. I ens ha costat fer mal en les transicions.” Aquí, el lloc era per a Samu Saiz, que no està fi com Borja, absent ahir: “Són jugadors d’aquesta especialitat. Aquest talent a vegades surt i altres no. Estic content de la feina que ha fet Samu, que segurament ens aportarà més quan agafi més ritme i serà un jugador determinant.”

De nom propi, però, n’hi havia un. “No l’hem de descobrir, Stuani. És determinant. Ens ajuda fent gols i moltes altres coses: aguantant d’esquena, iniciant la pressió... És un jugador complet. Ell està molt bé aquí i nosaltres encara més amb ell.” El tècnic va argumentar amb brevetat el canvi de l’uruguaià: “Perquè tenia una targeta i no em vull quedar sense ell. Així de senzill.”

Martí va fer entrar Brian Oliván i Aday a l’onze, però va mantenir Ramalho i Alcalá a l’eix de la defensa, al davant de Juanpe i Ignasi Miquel, que no han estat titulars amb el balear. “M’encantaria posar-los tots, però quan l’equip competeix bé, trobo oportú mantenir una línia de continuïtat. En determinats moments farem canvis i estic molt tranquil perquè quan els toqui jugar ho faran perfectament bé.”

EL PITXITXI

“No l’hem de descobrir, és determinant. Ell està molt bé aquí i nosaltres encara més amb ell”

RESPECTE GUANYAT

“No hem de pensar en què pensen els rivals de nosaltres, sinó centrar-nos en tot el que volem fer”

EL GIRONA QUE VOL?

“Encara ens falta. En moments puntuals hem de ser més agressius. Hem tingut alguna fase de dubtes”

Eloy Jiménez: “Massa càstig”

X.M.

L’entrenador del Lugo no va sortir ni de bon tros decebut pel paper del seu equip: “Me’n vaig amb una sensació molt bona. El resultat marca, però estic molt orgullós de l’actitud i del partit que han fet els meus jugadors.” Eloy Jiménez considera “un càstig excessiu” el 3-1. “El partit ve marcat per dues jugades puntuals, la del començament [l’1-0] i el penal, amb l’expulsió posterior. Jugades així contra un rival com el Girona et penalitzen molt.” El tècnic va veure “fases de domini” dels seus homes. De Stuani, va dir: “És un jugador diferencial, que ha fet uns números importants a primera. Com no els ha de fer a segona? Però és que el Girona, a més d’ell, té un equipàs. Si no puja a primera, poc li faltarà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)