Girona

Una ratxa que no s’atura

Embalats. El Girona encadena la setena jornada sense perdre i obté el tercer triomf consecutiu a Montilivi que el manté a quatre punts de l’ascens

Fa setmanes que és evident que l’arribada de Pep Lluís Martí a la banqueta del Girona ha reactivat l’equip. De fet, els gironins encadenen ja set jornades sense perdre i amb el balear a la banqueta han aconseguit un balanç molt positiu de quatre victòries –contra l’Extremadura (1-3), el Tenerife (1-0), el Fuenlabrada (2-0) i, ahir, contra el Lugo (3-1)– i dos empats –al camp de la Ponferradina (1-1) i del Saragossa (3-3).

El conjunt blanc-i-vermell continuarà una setmana més a quatre punts de la segona posició, en possessió de l’Almeria, que va aconseguir vèncer en el partit contra el Mirandés, el dissabte, i va afegir pressió als de Martí, que no van fallar contra el Lugo. La victòria contra els gallecs manté els gironins en el grup d’aspirants a l’ascens i els permet aprofitar la derrota de l’Osca a casa contra el Rayo (0-2) i l’empat del Fuenlabrada al Sardinero contra el Racing (2-2). Per darrere, els blanc-i-vermells aguanten l’empenta d’equips com ara el Saragossa i Las Palmas, que van sumar uns altres tres punts i comprimeixen encara més la classificació i els candidats a l’objectiu principal.

El triomf d’ahir contra el Lugo és el tercer consecutiu del Girona a Montilivi, que suma ja 23 punts davant la seva afició. Els gironins només han deixat escapar els quatre punts dels dos empats contra l’Sporting (1-1) en la jornada inaugural de la lliga i contra l’Alcorcón (0-0), partit en què Stuani va fallar el seu únic penal amb la samarreta del Girona en el temps afegit. L’únic equip que ha vençut fins ara a l’estadi del conjunt blanc-i-vermell ha estat l’Elx (0-2), l’últim que va dirigir Juan Carlos Unzué a la banqueta de Montilivi, una setmana abans de perdre el càrrec després de tornar a ensopegar al Carlos Tartiere.

Els aires al Girona s’han renovat des de fa setmanes i l’equip amb Martí té una altra cara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)