Girona

Entre l’elit europea

Autor del 57% dels gols del Girona en la lliga, Cristhian Stuani triga poc més de 81 minuts de mitjana a veure porteria. Els números situen el davanter uruguaià en el grup capdavanter de golejadors més inspirats del futbol europeu. De les principals lligues europees, entre les dues màximes categories, només Ciro Immobile, autor de 17 gols en 15 partits, ha marcat més gols que el referent del Girona. També n’acumula 17 Lawrence Shankland, però en una lliga menys competitiva, la segona escocesa. Shankland, això sí, els ha marcat en només 13 partits amb el Dundee United.

Stuani és també el màxim golejador entre la primera i la segona divisió espanyola. El pitxitxi de primera és Leo Messi, amb quatre gols menys que l’uruguaià. L’argentí, de tota manera, té millor mitjana, perquè acumula els 12 gols en 10 presències en la lliga (1,2 gols per partit de mitjana).

ENTRE 1A I 2A

De les principals lligues, només Immobile (Lazio) ha marcat més gols que Stuani

ELS PITXITXIS

L’uruguaià ha fet quatre gols més que Messi, tot i que l’argentí (12 en 10 partits) té millor mitjana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)