Girona

L’espera de Juanpe

Suplent. Sempre indiscutible, el central està vivint en el seu quart curs de blanc-i-vermell una situació nova

Una de les cares habituals en aquest Girona és la de Juanpe Ramírez. El central canari, que va aterrar al club l’estiu del 2016 com a agent lliure, ha estat una figura indiscutible en l’engranatge del conjunt blanc-i-vermell. Amb Pablo Machín en la defensa de tres i amb Eusebio Sacristán en la de tres i la de quatre, va ser sempre un fix a la rereguarda gironina, de la qual era un referent. Ara, però, es troba en una tessitura diferent, nova per a ell: la de viure tenint un rol secundari a l’equip. Les circumstàncies li han dibuixat aquest escenari, fins ara desconegut. Bàsic també per a Juan Carlos Unzué en els primers compassos d’aquesta temporada, l’aterratge de Pep Lluís Martí va coincidir amb ell fora de combat per lesió i, sis jornades després, l’aposta del tècnic pels invictes Ramalho i Alcalá continua vigent.

Li toca, doncs, esperar el seu torn al defensa, que està disputant el seu quart curs de blanc-i-vermell, i en els tres anteriors mai li havia tocat veure tres partits sencers des de la banqueta com ja ha fet aquesta temporada. Des que es va recuperar dels problemes musculars, ha estat convocat les darreres quatre jornades, amb només deu minuts contra el Fuenlabrada, un partit que el Girona va acabar amb tres centrals.

També Ignasi Miquel

El català també està a l’ombra de Ramalho i Alcalá, després d’haver superat un trencament fibril·lar al quàdriceps esquerre, una lesió important que el va deixar apartat més de dos mesos. Martí, que encara no hi ha comptat, el té present, igual que a Juanpe. “Estic molt tranquil per a quan els toqui jugar, moment que arribarà segur, perquè estaran en perfectes condicions de fer-ho bé”, va expressar l’entrenador sobre la situació de dos centrals que s’entreveien titularíssims abans de començar la campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)