Girona

“Només em preocupa nosaltres”

Girona. Pep Lluís Martí explica que no pensa en retallar punts ni escalar posicions a la classificació, només en guanyar demà al feu Numància. Coris, novetat en la llista

Pep Lluís Martí ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi en la prèvia del partit que demà juga el Girona a Los Pajaritos contra el Numància (21h). En la convocatòria per a l’enfrontament, la principal novetat és Sebas Coris, mentre es queden fora Aday i Jonatan Soriano (lesionats) i Jozabed, Santi Bueno Ignasi Miquel i Calavera. La convocatòria la formen: Juan Carlos, Riesgo, Mojica, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Jairo, Marc Gual, Borja García, Brian Oliván, Samu Saiz, Juanpe, Coris, Maffeo, Gallar, Diamanka i Gumbau.

Coris

Ha sortit Aday, per lesió, i hem pensat que Coris podria fer bé aquesta feina. És un jugador més de la plantilla que està per ajudar-nos. Té moltes ganes de tenir una oportunitat i si la té l’aprofitarà perquè també ens ho demostra als entrenaments.

Partit desagraït

Tot el que sigui un partit de futbol ha de ser el millor per nosaltres. És la nostra passió, sigui on sigui, a l’hora que sigui hem d’anar amb la millor predisposició per assolir els tres punts. hem de ser conscients que els inicis de partit son molt importants i que hi haurà fases de tot durant tot el partit.

El moment dels rivals

Ens hem de centrar en nosaltres. Hem de competir i guanyar els tres punts. El vertaderament important és el que podem fer nosaltres. L’únic que em preocupa és que l’equip estigui segur, que sàpiga el què ha de fer per intentar competir el partit.

El Numància

És un equip atractiu, que busca porteria contraria amb molts jugadors per davant de la pilota. No només juga en curt, també juga a l’espai.

Plantilla endollada

Els jugadors em de

manen amb els seus entrenaments que volen participar, que poden jugar. Amb la predisposició i la intensitat que mostren, tots estan preparats. L’entrenador té un paper difícil.

4 grogues Stuani

Tenim un parell de jugadors amb 4 i uns quants amb 3. Però no pensem en això, només pensem en què ens pugui ajudar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)