Girona

Coris treu el cap

Estrena. La presència del futbolista de Tossa, que no havia tingut cap oportunitat, és la gran novetat de la convocatòria de Pep Lluís Martí

Pep Lluís Martí no sol sorprendre amb els futbolistes escollits, però la convocatòria que va fer pública ahir abans de viatjar en autocar cap a Sòria tenia reservada una sorpresa. Sebas Coris, que no havia tingut ni una oportunitat en tota la temporada, és la gran novetat de la llista i tindrà l’oportunitat de reaparèixer en partit de lliga amb el Girona després de més de dos anys i mig. El futbolista de Tossa de Mar ha aprofitat la baixa per lesió d’Aday Benítez, que contra el Lugo –ja ho havia fet quan va entrar des de la banqueta a la Romareda– va jugar a la banda, davant del lateral. “Ha sortit Aday, necessitem un jugador de banda i Coris es troba perfectament per fer-nos aquesta feina”, va explicar l’entrenador del Girona, que valora la implicació del futbolista del planter: “És un jugador més de la plantilla, que és aquí per ajudar-nos. Té unes ganes tremendes de poder participar, de tenir l’oportunitat, i si la té segur que l’aprofitarà, perquè ens ho demostra cada dia.” I hi va afegir: “Són els jugadors que em demanen jugar, treballant als entrenaments. Hi posen actitud, predisposició i intensitat cada dia, i després l’entrenador ha de decidir. És un paper difícil per mi.”

Coris ha avançat Jozabed Sánchez, que continua instal·lat en l’ostracisme i que ni tan sols va viatjar a Sòria. L’encaix de l’andalús, que no ha ni debutat amb Martí, s’entreveu cada cop més complicat.

L’altre canvi respecte a la convocatòria de la setmana passada és l’entrada de Borja García per Aday. El madrileny, recuperat de la gastroenteritis que li va fer perdre el Girona-Lugo, té molts números de reaparèixer directament en l’onze inicial, vist el rendiment que estava oferint les últimes jornades. El sacrificat seria Samu Saiz, tot i que Martí també haurà de decidir si cobreix l’absència d’Aday a l’extrem amb el retorn d’Àlex Gallar a l’onze o si fa algun altre invent. L’altre dubte de l’alineació inicial és al lateral esquerre, on el tècnic va prescindir diumenge de Johan Mojica i va apostar per Brian Oliván.

Més enllà dels lesionats Aday i Jonatan Soriano, l’entrenador balear va prescindir de futbolistes amb un protagonisme entre escàs i nul. Són Ignasi Miquel, Jordi Calavera i Santi Bueno, que hauran d’esperar una oportunitat en el partit de copa al camp del Linares. L’altre descartat, com sempre, és el tercer porter, José Aurelio Suárez.

HABITUALS

Sense Aday, el tècnic balear prefereix Sebas Coris i deixa a casa Jozabed
Ignasi Miquel, Calavera, Santi Bueno i el porter Suárez tornen a quedar fora
Borja García, recuperat, torna a la llista i té molts números de ser a l’onze
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)