Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“L’únic que em preocupa és estar concentrats i vius”

Com és costum des que va arribar a Montilivi, Pep Lluís Martí no fa anàlisis profundes ni a llarg termini. El focus és el partit, i difícilment surt del guió. El Girona té avui l’oportunitat de pressionar els rivals de la part alta. Un bon moment? “És un bon moment per sumar tres punts més. Nosaltres ens hem de centrar en la nostra feina, que és intentar estar al màxim nivell per competir contra un bon rival i intentar fer els tres punts. Suposo que si ho fem els rivals veuran que han sumat i esperem que això els afecti. Però repeteixo que el més important és el que nosaltres podem fer.”

Amb l’entrenador balear, el Girona acumula quatre victòries i dos empats. Tampoc s’hi fixa gaire, segons assegura. “És que no em plantejo més que aquest partit. L’únic que em preocupa és que l’equip estigui concentrat, viu i atent, i que sàpiga tot el que ens podem trobar. Nosaltres hem de donar-los les indicacions més clares possibles per respondre i competir de la millor manera per aconseguir els tres punts. Només ens hem de centrar en aquest partit”, insisteix. El Girona obre la jornada cinc dies després d’haver superat el Lugo. “Venim d’una setmana molt curteta i no hem tingut gaire temps per preparar el partit, però sí el suficient per tenir les coses clares”, diu el tècnic, que relativitza el fet de jugar en un dia poc habitual: “Tot el que sigui jugar un partit de futbol ha de ser el millor per a nosaltres. És el nostre món, la nostra passió. Sigui l’hora, el dia i el lloc on sigui, hi hem d’anar amb la millor predisposició.”

Empenta o ansietat

El Numància té la intenció de trencar la sèrie de quatre jornades sense guanyar, que l’han tret de la zona de play-off. “Tindran molta fam per tornar a guanyar, però a vegades l’ambició es transforma en ansietat. No ho sabrem fins que siguem al camp”, diu el mallorquí, que defineix el rival: “És un equip molt atractiu que vol cercar la porteria rival amb molts homes al davant de la pilota. Té les seves virtuts, però també altres coses que hem d’intentar aprofitar.” El Girona té quatre jugadors amb quatre grogues, entre els quals hi ha Stuani, i cinc més amb tres. “Ho hem de gestionar tot, però el partit és sempre la prioritat. Stuani? Només pensem que pugui jugar i torni a marcar per ajudar-nos.”

PER PRESSIONAR

“Si hem sumat, espero que afecti els rivals, però ens hem de centrar només en la nostra feina”

EL NUMÀNCIA

“És un equip molt atractiu que vol cercar la porteria rival amb molts homes al davant de la pilota”

ADVERTITS

“Tenim uns quants homes amb grogues i ho hem de gestionar tot, però el partit és la prioritat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)