Girona

Més de 48 milions pels drets televisius el curs del descens

Ingressos. La Lliga fa públic el repartiment de la temporada 2018/19 per un concepte que el club veurà rebaixat un cop retornat a 2a A

La Lliga de Futbol Professional ha fet públic el repartiment dels drets audiovisuals de la temporada 2018/19, que va acabar amb el descens del Girona. El club de Montilivi s’ha endut 48,6 milions d’euros de la partida, que representen un percentatge molt alt dels seus ingressos.

Sis milions més

El club va aprovar fa un any un pressupost de 53,6 milions d’euros per al curs 2018/19, amb la previsió d’ingressar 42 milions pels drets audiovisuals (el primer curs a primera en va rebre 40). A l’hora de la veritat, segons la xifra revelada ahir per la Lliga, els ingressos per aquest concepte s’han incrementat de més de sis milions. Amb el descens, el Girona veurà rebaixada de manera notable la xifra, tot i que com a contrapartida tindrà el fons de compensació que es reparteixen els clubs que han baixat. El club blanc-i-vermell té dimecres que ve la junta general d’accionistes, en què presentarà els números de l’anterior exercici i el pressupost per a la temporada actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)