Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Ens hem precipitat contra un equip ben ordenat”

Pep Lluís Martí va viure a Los Pajaritos la seva primera derrota com a entrenador blanc-i-vermell, en un partit de nivell molt baix del Girona. “El fet que el Numància s’hagi avançat en el marcador ha condicionat molt el partit”, va indicar l’entrenador del Girona. “L’equip ha arrencat millor, però hem donat possibilitats al rival, ha arribat el gol i això ens ha fet precipitar.” Segons Martí, als gironins els va faltar pausa: “Hem tingut pressa, ens hem precipitat contra un equip ben ordenat i que ha treballat bé. Hem tingut alguna oportunitat, com ara una de clara de Stuani, però l’encert ha marcat el partit.”

La primera derrota amb el balear impedeix als gironins pressionar els rivals. “Teníem tres punts en joc i no n’hem sumat cap. No és un pas endavant per res, sinó tot el contrari. Sempre tenim en ment sumar de tres en trese, però sabem com és la competició”, explicava el tècnic, que tampoc volia pensar gaire en els rivals directes: “Em preocupa no guanyar. No el que facin els altres. Nosaltres hem de fer la nostre feina. Ara ens toca corregir els errors i preparar el pròxim partit”. Interrogat pel que li havia faltat a l’equip, l’exmigcampista va insistir: “El Numància estava molt replegat, no ens deixava espai i ho hem intentat però no ha pogut ser. Ho teníem clar i ho hem dit en el descans, però no ha pogut ser. Hem generat alguna ocasió, i la falta d’encert ens ha fet marxar amb les mans buides”. Martí va trobar a faltar més pilotes als espais: “Jugàvem massa al peu i havíem de buscar més els espais. Però ells estaven ben ordenats i costava.” I una altra mancança, ja recurrent: “Potser hem de fer una mica més de mal a pilota aturada. Pràcticament no hem rematat cap vegada”. Tot i acumular talent a la segona línia, va ser improductiu. “No em preocupa, això. Em preocupa tot. Tenim jugadors que tard o d’hora marcaran. Tenen gol.” El tècnic no va voler valorar en calent els errors de Juan Carlos: “Hem de veure-ho. Des de la banqueta, no ho podem apreciar gaire”.

EL GOL FA MAL

“L’equip ha arrencat bé, però hem donat possibilitats al rival i l’1-0 ho ha condicionat tot”

OCASIÓ PERDUDA

“Em preocupa no guanyar, no el que facin els altres. Ara ens toca corregir els errors”

MANCANCES

“Havíem de buscar més els espais. I potser hem de fer més mal a pilota aturada”

“Hem assimilat tot el que s’havia de fer”

El tècnic del Numància, Luis Carrión, lògicament es va mostrar satisfet en la roda de premsa, en què va elogiar els seus jugadors. “Han donat el cent per cent en tot moment, i és que han demostrat que tenen gana però sobretot han assimilat molt bé tot el que s’havia de fer en cada moment”, va destacar el tècnic, que vol que no sigui un cas aïllat: “Ens ha de fer entendre que aquest és el camí i que per guanyar s’ha de patir i treballar de valent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)