2a divisió A

Xoc d’estils sense cap por

Ambiciosos. El Llagostera rep l’Olot (17 h) en un duel en què el joc directe i el gust per la possessió toparan de cara, amb la tranquil·litat que dona veure des de molt lluny la zona de perill

El municipal de Llagostera viurà avui a les cinc de la tarda un dels partits més intensos i vibrants de la temporada, un Llagostera-Olot que promet emocions fortes per un bon grapat d’incentius. El principal és que cap dels dos equips vol desaprofitar l’oportunitat d’acostar-se una mica més a la zona noble de la classificació. Ara bé, un dels aspectes que fan més interessant el partit d’avui és el xoc d’estils que es viurà sobre la gespa, amb dues maneres absolutament diferents d’entendre el futbol o, si més no, amb dos camins del tot diferents per intentar buscar el mateix objectiu: la victòria.

Qui pràcticament no haurà de moure ni un dit en el seu plantejament és el Llagostera, que vol aprofitar el factor camp per encadenar el cinquè partit sense perdre però sobretot per retrobar-se amb la victòria després de tres empats. Amb el joc directe centralitzat en Sascha com a filosofia i les accions d’estratègia com a arma principal, els d’Oriol Alsina tindran el difícil repte de buscar el forat a una defensa olotina que està excel·lint aquesta temporada després d’encaixar només deu gols en 16 jornades, uns números que la situen com la millor defensa de la lliga juntament amb el Lleida.

Qui sí que haurà d’ajustar part dels seus mecanismes o es veurà obligat a vorejar la perfecció per aspirar a la victòria és l’Olot, que després de nou jornades sense perdre va encaixar diumenge passat una dolorosa derrota contra l’Oriola i necessita aixecar-se com més aviat millor per confirmar el pas endavant de l’equip. Els de Garrido segur que tindran el domini de la possessió, però la gran dificultat que tindran serà treure’n profit i evitar el que els va passar a equips com el Barça B o el Mestalla, que van tenir un control del partit pràcticament estèril al municipal tot i acabar empatant. I per aconseguir-ho hauran de fer el més difícil, trobar espais on no n’hi ha.

Els dos equips arriben al partit d’avui condicionats, i és que el Llagostera perd Gil per sanció i l’Olot tindrà la baixa de Blázquez i els dubtes de Pep Chavarría i Eloi.

SER EFICIENTS

El Llagostera sap que alguna ocasió tindrà i vol aprofitar-la com sigui

SER PRODUCTIUS

L’Olot tindrà el domini de la possessió, però la gestió que en faci marcarà el partit

EL DESENLLAÇ

Si l’Olot vol superar el Llagostera a la taula només li serveix la victòria
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)