2a divisió FEF

Oriol Alsina

Entrenador del Llagostera

“Per ocasions hem merescut guanyar”

Oriol Alsina va comparèixer davant dels mitjans minuts després que ho fes Raúl Garrido. Conscient que el seu homòleg va criticar durament l’arbitratge, el d’Arenys va comptar fins a deu abans d’entrar en el joc. “Prefereixo parlar del partit i no entrar en desqualificacions. No entraré a valorar res d’això”, va comentar Alsina, de nou orgullós del seu equip.

“Hi ha hagut un partit abans de l’expulsió de Xumetra i un altre després. En el primer hi ha hagut molta igualtat i contra deu hem estat millors. Per ocasions hem merescut guanyar”, analitzava el tècnic del Llagostera, que hi va afegir: “L’Olot ha sortit amb jugadors més físics, quatre centrals al darrere, dos fent de laterals, i canviant el sistema. Ens ha sorprès però hem rectificat i en la segona part recuperàvem pilotes molt ràpid i al final hem recollit el premi merescut.”

El Llagostera s’enfila fins als 27 punts, a només dos del play-off, però el tècnic del Llagostera no canvia el discurs. “Escalar posicions costa molt en una competició tan igualada com aquesta. La línia entre guanyar i perdre és molt fina i hem d’anar pas a pas per aconseguir el gran objectiu. Som un equip petit en tots els aspectes”, va sentenciar Alsina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)