Girona

L’amenaça de juny

Maldecap. El ‘play-off’ d’ascens, allargat a quatre setmanes, coincideix de ple amb la copa Amèrica

La victòria contra l’Extremadura ha permès al Girona recuperar un lloc en la zona de play-off, però l’equip continua tenint molt lluny els dos primers classificats. El Cadis, líder, és a onze punts. I l’Almeria, que marca la zona d’ascens directe, té vuit punts més. El Girona necessita una acceleració molt contundent per ambicionar l’ascens directe. L’altra via, la del play-off, sembla més factible, tot i que a la dificultat que té sempre la fase definitiva s’hi afegeix un maldecap que pot ser majúscul per als blanc-i-vermells. El play-off coincideix de ple amb la copa Amèrica, cosa que deixaria en quarantena la presència del màxim golejador en un moment determinant.

La Lliga ha variat la programació del play-off d’ascens a primera, que s’allargarà de dues a quatre setmanes. La primera eliminatòria serà entre el 31 de maig i el 7 de juny, i el tercer ascens quedarà definit en l’eliminatòria entre el 14 i el 21 de juny. Just abans haurà arrencat la copa Amèrica, coorganitzada entre Colòmbia i Argentina. El torneig comença el 12 de juny –s’allarga durant un mes– i Uruguai debuta el dia 13, contra Austràlia. Stuani, tot i el descens a segona A del Girona, ha continuat sent citat amb puntualitat pel seleccionador, Óscar Washington Tabárez.

INCOMPATIBLES

La copa Amèrica arrenca el 12 de juny, just abans de l’eliminatòria definitiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)