Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“No ens serveix una altra cosa que no sigui la victòria”

La victòria contra l’Extremadura que trencava una sèrie de tres derrotes seguides era innegociable, però la pressió no cessa. El Girona visita avui un equip que anhela els punts per esquivar el pou, però Pep Lluís Martí té clar que les necessitats són compartides: “Seria important jugar amb les urgències que poden tenir de sumar punts, però nosaltres també en tenim. Hem d’intentar aconseguir els tres punts. Tant a ells com a nosaltres no ens serveix una altra cosa que no sigui la victòria.” El Girona faria bé de començar a redreçar la dinàmica com a visitant, que li impedeix progressar amb una mínima fiabilitat. “El que ens fa falta és guanyar el partit següent, i aquest és a fora. No ens serveix només guanyar a casa. Hem d’intentar sumar de tres en tres també a fora. Sabem que serà un partit difícil, però crec que estem a un bon nivell mental per saber com és d’important el duel.”

El Girona afronta el partit només 72 hores després del que va jugar contra l’Extremadura. “Ens agradaria tenir més temps de recuperació, però la lliga és així per a tots. Ells han tingut un dia més de descans, però no és cap excusa”, indica el balear. “Tot és mental. Competir a màxim nivell exigeix un grau de concentració i de mentalitat alt, i crec que en som conscients. Tots els jugadors que comencin estaran a punt per rendir al 100%”, explicava l’entrenador abans d’endur-se els vint futbolistes disponibles cap a Tenerife.

Martí visita per primera vegada l’Heliodoro Rodríguez López des que hi va tancar la segona etapa, com a entrenador, després d’haver-hi estat també com a jugador. “Sempre serà un club especial per a mi, perquè em van donar l’oportunitat, i els estic molt agraït. Però tots som professionals i sabem el que hem de fer.” El Tenerife, segon rival del Girona amb Martí (1-0 a Montilivi), té des de fa cinc jornades Rubén Baraja, que va rellevar López Garai (amb Sesé Rivero de tècnic pont). “És un equip que juga molt bé a futbol i no renuncia mai a la possessió de la pilota; és dels que més en tenen de la lliga.” Amb Baraja, però, hi ha matisos: “La idea de ser protagonistes amb la pilota no canviarà gaire, però potser ho fan amb un punt menys de risc del que assumien amb l’altre entrenador. Vol ser un equip més compacte, més sòlid en l’aspecte defensiu, que no rep tants gols, però també li costa fer-ne.” El repte dels gironins és tancar la porteria, després de vuit partits seguits rebent gols. “El que més m’agrada és fer un gol més que el rival, tot i que m’agradaria més fer-ho des de la porteria a zero. Perquè tenim molta capacitat golejadora i seria important deixar la porteria a zero.”

COMPARTIDES

“Volem jugar amb les seves urgències, però nosaltres també en tenim. Serà un partit difícil”

ASSUMIT

“No ens serveix només guanyar a casa. Tenim un bon nivell mental per saber com és d’important el duel”

EL TENERIFE

“La idea de ser protagonista amb la pilota no canvia gaire, tot i que ara amb menys risc i buscant solidesa”

GOLS ENCAIXATS

“M’agrada fer un gol més que el rival, però millor des de la porteria a zero. Seria important”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)