Territorial

El mur i el marge es mantenen

1a catalana. El Girona B empata al camp del seu immediat perseguidor, el Vic, i continua amb un avantatge còmode de dotze punts

vic 0 girona b 0

VIC:Reig, David Busquets, Adrià Caballé (Roca, 75’), Marc Vilajosana (Max, 83’), Roger Cunill, Ignasi Armengou (Corzo, 33’), Gil Bertrana, Hèctor (Àlex Gil, 89’), Enric Casanovas, Toni Sureda i Adrià Balagué (Marc Pilar, 83’).GIRONA B:Jonatan Morilla, Seppy, Lluc Banús, Toni Gamell, Marc Roura, Dan Coll, Ferran López (Miki Póveda, 75’), Joel Priego (Maffeo, 83’), Maik Molist (Venzal, 89’), Noah (Homet, 75’) i Carlos Martínez.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:Enric Casanovas, Marc Vilajosana, Toni Gamell, Noah, Marc Roura i Maffeo.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 350 espectadors al municipal de Vic

El Girona B va empatar sense gols en la visita al camp del seu immediat perseguidor, el Vic. Els d’Àxel Vizuete es mantenen líders amb un marge còmode de dotze punts respecte als osonencs i augmenten en 90 minuts més l’acumulat sense encaixar cap diana. El filial no rep cap gol des de la tercera jornada i suma 1.178 minuts imbatut, això sí, ahir va trencar una ratxa de deu victòries consecutives, una bestiesa.

La primera part va ser igualada sense que cap dels dos equips pogués generar prou joc per tenir alguna ocasió clara de gol. En la segona, els conjunts van buscar amb més insistència la porteria rival i Morilla va haver d’intervenir després d’una centrada que es va enverinar (63’). El porter del Vic, Albert Reig, també va aparèixer per salvar els osonencs en el 75’, amb una aturada que va apagar el matx i impossibilitar que el marcador es mogués.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)