2a divisió FEF

El Llagostera, superat al camp de l’Eixea (1-0)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina encadenen el quart partit sense guanyar i el tercer sense marcar amb una nova derrota a domicili en un partit gris dels gironins

El Llagostera, després de dos empats a zero consecutius a casa, ha perdut al camp de l’Eixea (1-0) en un partit on els gironins no han tingut el seu millor dia. Amb la derrota, el descens es queda a set punts.

La primera part ha estat molt complicada pels gironins, i és que l’han hagut d’afrontar amb el vent –que ha bufat amb molta intensitat– en contra. Tot i això el Llagostera s’ha mantingut sòlid en defensa i ha concedit poc més que una rematada de Ramón que ha aturat Marcos.

En la segona part els gironins havien de fer un pas endavant però no se n’han sortit, i és que han tingut molts problemes per fer arribar l’esfèrica a la zona d’atac. A més, l’Exiea s’ha anat sentint cada vegada més còmode i ho ha aprofitat per obrir la llauna amb un golàs de Ramón des de la frontal. Amb el marcador en contra el Llagostera ha jugat més amb el cor que amb el cap i només ha tingut arribades puntuals per empatar. De fet, els locals han disposat de les millors ocasions per ampliar l’avantatge però el marcador ja no s’ha mogut.