2a divisió FEF

El camí encara es podria fer llarg

2a divisió B. El Llagostera resisteix a l’inici amb el vent en contra, però es desfà després de la represa i l’Eixea no perdona

eixea 1 llagostera 0

EIXEA:Jon Ander; Méndez, Hermoso, Dorado, Lucho (Fonsi, 74’); Ronald, Tena, Manu Molina; Ballarín (Lafita, 64’), David Mainz (Peñaloza, 58’) i Ramón.LLAGOSTERA:Marcos; Dalmau (Pasquina, 80’), Lucas, Diego, Maynau; David García, Noel; Èric (Cortés, 46’), Magallán, Nahuel; i Kuku (Sascha, 46’).GOLS:1-0 (63’) Ramón.ÀRBITRE:Cambronero González.T.G.:als locals Méndez, Ronald, Ramón, Peñaloza i Fonsi; i als visitants Èric i Dalmau.

El Llagostera tenia una gran oportunitat per fer un pas de gegant cap a la permanència, però més aviat li va passar el contrari. I és que els d’Oriol Alsina van topar de cara amb la clara demostració que hauran de continuar remant moltes setmanes més per aconseguir l’objectiu de la permanència, perquè la derrota al camp de l’Eixea (1-0) deixa els gironins amb set punts de marge. El més preocupant del partit d’ahir va ser, un dia més, la falta de gol. La dinàmica ja és de quatre partits sense guanyar i tres sense veure porteria, i si no es marca ja se sap que qualsevol detall et condemna a la derrota, com va passar en la segona part contra l’Eixea.

La primera part no va ser fàcil per al Llagostera, que la va haver de jugar amb un fort vent en contra. Els locals ho van aprofitar per dur més la iniciativa, però tot i això els d’Oriol Alsina van resistir prou bé. Només Ramón, amb una bona rematada que va obligar Marcos a lluir-se, va generar perill real a la porteria blau-i-vermella. En atac, això sí, la producció dels gironins va ser molt escassa.

El pitjor ja estava fet, que era resistir amb el vent en contra, i la segona part oferia la possibilitat al Llagostera de fer un pas endavant. Ho va intentar, però no es va trobar còmode en cap moment sobre la gespa i va tenir moltes dificultats per arribar a generar perill. L’Eixea ho va veure i va esperar el seu moment per decidir el partit amb un golàs des de la frontal de Ramón passada l’hora de joc (1-0, 63’). Des de llavors, per als llagosterencs va ser un voler i no poder, mentre que els locals van tenir les ocasions més clares per, fins i tot, ampliar l’avantatge.

L’Eixea ha estat millor. Han interpretat més bé com havien de jugar amb el vent a favor a la primera part i en contra en la segona
No marxo content. Avui alguns jugadors no han estat prou afinats. Alguna cosa ha fallat