Girona

De nou, fora del ‘play-off’

Setens. El Girona tanca la jornada a dos punts del sisè i a onze del segon

Amb la victòria contra l’Extremadura, el Girona es va tornar a situar en posicions de promoció d’ascens, però l’alegria ha durat poc. I és que, amb la derrota a Tenerife, els gironins tornen a ser a fora de les posicions en què es lluitarà l’ascens, perquè el Numància l’ha superat i s’ha situat en la sisena posició amb 36 punts, dos més dels que té el Girona, que és setè. A més, el Mirandés també podria superar els gironins, perquè es queda amb un punt menys en espera d’acabar el partit contra el Saragossa, que es jugava dissabte però es va suspendre per la pluja.

El que encara se li va allunyar molt més amb la derrota d’ahir és l’ascens directe. I és que la victòria de l’Almeria fa que el Girona estigui a onze punts de la segona posició, que ara mateix ocupa un Cadis en caiguda lliure –ahir, va perdre al camp del Depor–, perquè l’Almeria ha assaltat el lideratge.A més, amb la derrota a Tenerife, el Girona amplia la ratxa nefasta lluny de Montilivi, ja que els de Pep Lluís Martí només han estat capaços de sumar 8 punts en els 12 partits que han jugat com a visitants. Només el Dépor, també amb 8 punts, i el Racing, amb 7, tenen pitjors números, perquè els gironins encadenen tres derrotes i cinc partits sense guanyar –2 punts de 15 possibles– lluny de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)