2a divisió FEF

L’Olot, afectat pel mal d’altura

Oportunitat. Els garrotxins tornen a deixar escapar la possibilitat d’enllaçar dues victòries i de contactar amb la part més alta de la taula

L’Olot va empatar a un gol contra el Cornellà en l’últim partit de lliga i va tancar una setmana amb dos enfrontaments sumant quatre punts dels sis possibles. Després de la victòria de dimecres al camp de l’Ebre (1-2), els olotins afrontaven el duel a casa contra els del Baix Llobregat amb l’esperança d’encadenar dues victòries per segona vegada aquest curs i, de retruc, contactar amb la part alta de la taula. Si haguessin pogut mantenir l’avantatge del gol de Xumetra fins a la conclusió del matx –el Cornellà va empatar en el 83–, els de la Garrotxa s’haurien enfilat fins als 31 punts, quedant-se a només quatre punts de les places de play-off d’ascens, ara a sis. Tot i el bon rèdit de punts i el fet d’enfrontar-se a dos equips amb potencial dins el grup tercer, el tècnic Raúl Garrido no en té prou: “Si fas una valoració global, la setmana és bona. L’Ebre té grans jugadors i el Cornellà, una plantilla immensa. Sumar quatre punts de sis està bé però en volem més. No ens conformem i vull que tinguem l’ambició d’estar a prop dels equips de dalt”, deia Garrido a la conclusió del partit al municipal després d’evidenciar el seu malestar per la segona part del seu equip, tancat al darrere sense buscar el 2-0 en cap moment: “La segona part és excepcional en l’aspecte negatiu. Estem fent moltes coses bé, però quan podem estar a prop de la part alta ens ve angoixa per fer el salt”, explicava el valencià intentant trencar els factors emocionals que bloquegen l’equip en moments crucials.

Patrocini

Campanya de socis per a la 2a volta

Com és habitual i amb l’objectiu de captar més socis per aglutinar al projecte, l’Olot ha llançat recentment la campanya d’abonaments per a la segona volta del campionat de lliga. Amb el lema Fem un pas endavant, l’entitat de la Garrotxa busca nous seguidors fidels que gaudeixin dels nou partits que queden actualment per al final de la lliga al municipal. Els preus oscil·len entre els 60 euros a general –55 general jubilat i 20 júnior (de 10 a 17 anys) i solidari (inclusiu)–, fins als 95 a tribuna –85 jubilats– i 230 i 340 euros protector i llotja a la mateixa tribuna principal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)