2a divisió FEF

Més pólvora a Llagostera

Fitxatge. El davanter de 24 anys Christian Dieste arriba al club gironí procedent del Guijuelo per sumar competència en la línia ofensiva

El Llagostera no tenia previst fer grans moviments en aquest mercat d’hivern, però la sortida divendres passat de Pol Gómez havia deixat una fitxa lliure per a més grans de 23 anys i els gironins ho han aprofitat per tancar el fitxatge de l’atacant Christian Dieste, que arriba procedent del Guijuelo. “Consideràvem que la posició de pivot la teníem ben coberta però que en la part ofensiva anàvem més coixos, sobretot si tenim alguna baixa per lesió, i amb la seva arribada afegim competència en aquestes posicions”, destaca el tècnic i director esportiu, Oriol Alsina. Dieste arriba a Llagostera per aportar més gol i un perfil diferent a la línia ofensiva dels gironins, i és que el davanter aragonès es pot adaptar a jugar com a única referència en punta, com a segon davanter o, fins i tot, més escorat a la banda. “Té polivalència per jugar en diferents posicions de la zona d’atac. Va bé per dalt i és bastant ràpid per la seva corpulència. Destaca sobretot per la seva arribada i l’olfacte golejador, i en aquest sentit ens pot ajudar molt perquè és una barreja entre Sascha i Kuku”, analitza Alsina.

El nou jugador del Llagostera arriba al municipal després de no haver tingut un gran inici de temporada amb el Guijuelo, on no ha vist porteria en els nou partits en què ha jugat, dels quals només tres de titular. Tot i que no ha rendit al nivell esperat en aquest primer tram de temporada, a Llagostera confien que Dieste recuperi l’olfacte golejador que havia demostrat els cursos anteriors. De fet, el curs passat va ser una peça clau al Terol, el filial de l’Osca el curs passat, tot i que no va poder evitar el descens de l’equip a tercera. En 34 partits de lliga Dieste va marcar deu gols i es va convertir en el màxim golejador de l’equip. El seu millor any, però, va ser l’anterior, a tercera divisió amb l’Almudévar –era el filial de l’Osca, abans que ho fos el Terol–, i és que va acabar la temporada amb 24 gols en 35 partits, i va ser el màxim golejador del grup aragonès de tercera divisió. Abans d’arribar al filial de l’Osca, Dieste, que es va formar en les categories inferiors de l’Atlético i el Saragossa, va començar l’etapa sènior al Borja i al Belchite, també de tercera divisió. “Vinc al Llagostera pel desig i la confiança que ha demostrat l’Oriol a fitxar-me. Però el Llagostera també és un equip que m’atrau pel futbol que fa i, a més a més, té aspiracions interessants que a qualsevol jugador li agraden”, destaca el davanter, amb qui el Llagostera confia resoldre la sequera golejadora, que ja dura 308 minuts.

LA VALORACIÓ

M’atrau el futbol que fa el Llagostera i té aspiracions interessants que agraden a tothom
Christian Dieste
davanter del llagostera
Destaca per la seva arribada i l’olfacte golejador. Afegirà competència a la línia ofensiva
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Christian DIESTE Barrajón
Saragossa 04-09-1995 (24 anys) Posició: davanter Alçada: 1,85 m
Etapa de formació
Saragossa i Atlético
Etapa de sènior
14/15
Borja (3a divisió B)
15/16
Belchite (3a divisió) 9 g.
16/17
Almudévar (3a divisió) 7 g.
17/18
Almudévar (3a divisió) 35 p., 24 g.
18/19
Terol (2a divisió B) 34 p., 10 g.
19/20
Guijuelo (2a divisió B) 9 p., 0 g.
19/20
Llagostera (2a divisió B) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)