Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Quan millor estàvem, hem rebut el 0-1 i ens ha fet mal”

La tercera parada ha estat l’última de la copa per al Girona, que l’afrontava amb ganes de recuperar sensacions i alegries amb vista a la lliga, cosa que no va passar contra el Vila-real. “Evidentment, fa mal. Tot el que no sigui guanyar, i si a més perds per un resultat contundent, no agrada a ningú”, reconeixia Pep Lluís Martí. “En la primera part hem aguantat bé contra un rival que sap jugar molt bé la pilota i hem tingut possibilitats. Quan millor estàvem, hem rebut el 0-1 i ens ha fet mal. Encara hem tingut alguna altra ocasió, però a partir del 0-2 hem embogit una mica, hem perdut vigilàncies i els hem permès fer contraatacs”. I hi va afegir: “És lògic. Els jugadors volien mostrar ambició per remuntar el partit.”

Martí sempre defensava que calia tenir interès en la copa, però tenint clares les prioritats. “Si em pregunteu quina és la nostra competició, ho tinc molt clar. Ara és hora de recuperar la gent anímicament i saber que la nostra hora és diumenge.” El balear va elogiar el miler d’espectadors –“l’únic que podem fer és donar-los les gràcies”– i va dir que no sabia si s’havia plantejat la suspensió: “Tal com està el calendari, suposo que la federació no donava cap possibilitat.”

El partit de copa tampoc va servir perquè alguns jugadors recuperessin confiança amb gols, i això que hi va haver oportunitats clares. “Sempre que no fem gol, i amb ocasions tan clares com les que hem generat, et sap molt greu. Però això és el futbol. No queda cap altre remei que insistir i exigir-se tornar a porteria rival i tenir ocasions, que al final acabaran entrant perquè els jugadors tenen qualitat per fer-ho.”

El Girona s’ha de centrar ara en la lliga, pendent de com tanca el mercat d’hivern. “Intentarem recuperar-nos, començar a treballar i tenir setmanes llargues de feina per preparar bé la competició i per recuperar l’estat anímic. Els reforços? Ja ho veurem. Fins a l’últim dia sempre hi ha possibilitats”, va sentenciar l’entrenador del Girona.

LA GOLEJADA

“Amb el 0-2 hem embogit una mica i els hem permès fer contraatacs. És lògic; teníem ambició”

SENSE GOL

“Sempre et sap greu, i encara més havent generat perill. S’ha d’insistir, perquè tenim qualitat”

LA PRIORITAT

“Intentarem recuperar-nos anímicament, preparar bé la lliga i recuperar l’estat anímic”

Calleja: “Hem demostrat que volem arribar lluny”

El tècnic del Vila-real, Javier Calleja, es va mostrar satisfet amb el rendiment del seu equip en una competició que els motiva. “Hem donat la cara i hem demostrat que volem arribar lluny a la copa, i és que sembla fàcil però no ho és. S’estan veient resultats ajustats en la majoria de partits i el Girona és un equip amb grans jugadors”, va valorar el tècnic abans de destacar les claus del partit: “En la primera part hem domina però ens ha faltat profunditat per generar ocasions. L’encert ha estat clau després, però és bàsic no perdre la nostra identitat, entrar a tots els partits concentrats i estar intensos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)