Girona

Ni per reanimar els ofuscats

El Girona centra tots els esforços en la lliga després de dir adeu a una copa que no l’ha ajudat a recuperar confiança, orgull i crèdit

Jugadors que aspiraven a aprofitar l’oportunitat de reivindicar més protagonisme, sobretot els de la segona línia ofensiva, continuen desafinats

“Intentarem recuperar-nos, començar a treballar i tenir setmanes llargues de feina per preparar bé la competició”, explicava Pep Lluís Martí. Els maldecaps del Girona són a la lliga, per la incapacitat de deixar enrere una irregularitat que el persegueix des de l’arrencada. La copa s’ha acabat i tampoc ha servit per reanimar un equip cada cop més ofuscat i col·lapsat. L’últim episodi, amb Montilivi buit, va ser un mal colofó del periple dels gironins en la copa, amb un altre exercici d’ofuscació de futbolistes que teòricament havien d’aprofitar l’oportunitat de reivindicar més protagonisme.

Més que l’eliminació, va tornar a fer mal la falta d’encert de jugadors que no troben de cap manera el camí del gol. Si homes com Àlex Gallar o Marc Gual haguessin tingut encert contra el Vila-real, com a mínim haurien guanyat confiança i n’haurien transmès a un equip que no troba alternatives golejadores a Stuani i que encadena ja deu partits, entre lliga i copa, sense mantenir el zero al darrere.

El Girona tanca la participació en la copa amb sis gols a favor i sis en contra. Marc Gual va fer un doblet el primer dia, a Linares, on l’equip va remuntar l’1-0. A Cartagena, en una eliminatòria resolta en la pròrroga gràcies a l’aparició al límit d’Ignasi Miquel –un dels pocs que ha aconseguit fer-se un lloc en la lliga durant aquesta fase, juntament amb el porter Riesgo–, també va agafar protagonisme Jonatan Soriano, amb un doblet. Amb la frustració, però, que ara que estava guanyant terreny per tenir més minuts s’ha tornat a lesionar i en té per dues setmanes.

La copa tampoc ha estat una ajuda per a l’economia del Girona. Si la temporada passada el duel contra el Madrid va marcar el rècord d’assistència, l’únic partit d’aquest curs de copa a Montilivi ha significat la xifra més baixa (928 espectadors) des que el club va arribar a la LFP. I amb la promesa de tornar els diners als que havien comprat l’entrada i no hi van anar pel temporal.

Els setzens tampoc han servit al club per fer caixa, amb rècord negatiu de públic

DE PEGA

Jonatan Soriano era qui més pas reclamava amb un doblet, però s’ha lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)