Girona

Dos gironins entre blaus

Estructura esportiva. Francesc Arnau (director esportiu) i David Comamala (secretari tècnic) s’han incorporat a l’Oviedo amb el curs iniciat per redreçar el rumb des de l’àrea esportiva

El Girona s’enfronta demà a l’Oviedo a Montilivi (20.30 h). El conjunt gironí intentarà tornar al camí del triomf després de perdre a Tenerife i allunyar-se una mica més de l’ascens directe, ara a onze punts. En l’estructura esportiva de l’equip asturià porten la batuta Francesc Arnau i David Comamala, dos gironins que han aterrat recentment al club per ordenar-lo i reestructurar-lo per ampliar horitzons i construir un projecte més ambiciós.

“L’Oviedo ho té tot per intentar tornar a primera; té una ciutat al darrere, 19.000 socis, una propietat que aporta serenitat i seguretat i ambició”, comenta el secretari tècnic de l’equip, David Comamala, des del desembre passat exmembre de la direcció tècnica del Nàstic i exsecretari tècnic de l’Olot, incorporat a l’Oviedo per exprés desig de l’exporter professional de les Planes d’Hostoles, Francesc Arnau. Amb passat al Barça i el Màlaga, club en què també va desenvolupar les funcions de director esportiu, Arnau va aterrar a Oviedo després de la marxa de l’antic gerent del club i del director esportiu de llavors, l’exfutbolista Michu, tota una institució a l’entitat asturiana. “Fa molts anys que en Francesc i jo tenim una bona relació i en la seva arribada es va trobar un club amb una estructura per refer. Hem començat gairebé de zero, però es tracta d’un projecte de segona A, ambiciós i en un club històric diferent de les incidències professionals que tenia al Nàstic, on estava molt bé personalment”, analitza Comamala, que va firmar fins al 2022, com Francesc Arnau, i ja està instal·lat a Oviedo, lluny de la seva família, que resideix a Figueres.

El primer objectiu

L’Oviedo està en posició de descens directe, una zona que el club vol evitar tant sí com no per renovar els aires i afrontar el futur amb optimisme. “La primera tasca que tenim és encertar-la en el mercat d’hivern, que l’equip se salvi i així planificar una nova temporada amb més injecció per part de la propietat, un aspecte indispensable per aspirar a cotes més elevades”, diu el figuerenc, que admet que no és fàcil entrar a mitja campanya en un club nou: “No és el més idoni, però si no s’haguessin de canviar aspectes no ens haurien contractat per dur-ho a terme.”

“La millor plantilla”

Pel secretari tècnic de l’Oviedo, el Girona té la millor plantilla de segona A, tot i que això no dona automàticament resultats. “Nom per nom, la plantilla del Girona és d’ascens directe, però després s’ha de muntar un equip. La situació del Girona no és un desastre, són a temps de tot i només han de trobar la regularitat a fora per enllaçar dos o tres bons resultats i tornar a contactar amb el grup capdavanter”, explica l’exsecretari tècnic de l’Olot, optimista amb les possibilitats del club del qual defensa els interessos. “El Girona no passa el seu millor moment però nosaltres tampoc. El fet de disposar de tots els efectius, incloses les noves incorporacions, ens fa tenir una altra perspectiva. Lluitarem per aconseguir un bon resultat a Montilivi i per fer una bona segona volta en el campionat”, sentencia un David Comamala que demostra en cada club les seves habilitats.

EL PROTAGONISTA

L’Oviedo ho té tot per tornar a primera; té una ciutat al darrere, 19.000 socis, una propietat que aporta serenitat i seguretat i ambició
Nom per nom, el Girona té una plantilla d’ascens directe, però després s’ha de muntar un equip
David Comamala
secretari tècnic de l’oviedo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)