Girona

“Estem fent bé les coses en determinats moments però ens falta l’encert”

Girona. Pep Lluís Martí ha analitzat el partit de demà contra l’Oviedo a Montilivi (20.30h)

El tècnic del Girona Pep Lluís Martí ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra l’Oviedo a Montilivi (20.30h), en la que no va voler comentar res sobre el mercat.

Les mancances

El tècnic balear ha tret importància a la mala ratxa que viu l’equip reduint-ho gairebé tot a la falta d’eficàcia. “El més important és que l’equip tingui ocasions i les tenim, però ens falta l’encert per materialitzar-les. Estem fent bé les coses en determinats moments però això no serveix de res perquè només existeix el resultat i per aconseguir-lo hem de millora l’hora de finalitzar”, destaca Martí després de quatre derrotes en les cinc últimes jornades.

Pressió

El de demà serà un partit vital pels gironins però Martí l’afronta com tots els que ha disputat fins ara. “Tots els partits són de pressió, des del primer partit de lliga fins a l’últim, i és que la pressió ens la posem nosaltres mateixos i els jugadors i nosaltres com a cos tècnic tenim la responsabilitat de fer-ho el millor possible”, valora el tècnic.

El rival

Martí va analitzar per sobre les virtuts d’un Oviedo que ja va guanyar els gironins al Carlos Tartiere. “És un equip cada vegada més sòlid, molt disciplinat i que és l’equip que més centrades fa de la lliga. Sobretot haurem d’estar atents en les transicions, i és que si els deixes jugar són molt perillosos”, analitza el balear.

Aday, recuperat

Martí ha comentat en la roda de premsa que l’extrem de Santmenat està preparat per jugar els noranta minuts si ho considera oportú, però que Samu Saiz encara no està disponible, igual que Jonatan Soriano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)