Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“El repte per a nosaltres és deixar la porteria a zero”

Pep Lluís Martí viurà avui el seu dotzè partit com a tècnic del Girona, els mateixos que Unzué abans de ser destituït. El fet és que, tot i l’empenta inicial, l’efecte revulsiu no s’ha acabat de produir, i és que de moment el balear només ha sumat un punt més dels que va sumar el tècnic navarrès i per això les culpes de la situació actual del Girona en la classificació –a 11 punts de l’ascens directe– cada vegada es veuen més repartides. “Això és un club en què tothom fa la seva feina i la intenta fer de la millor manera. Ho han intentat tots els que han passat per aquí. Si no és suficient hem de tornar a buscar una fórmula perquè rutlli però crec que els culpables de les situacions sempre som tots”, va assenyalar Martí en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Oviedo, conscient que l’equip ha de fer un pas endavant en molts aspectes.

Martí té clar que, tot i estar en descens, l’Oviedo no ho posarà gens fàcil al Girona per molt que a Montilivi els gironins se sentin més forts. “És un equip que cada vegada és més sòlid, juga més junt i és més disciplinat en tasques defensives. És l’equip que més centra de la lliga i és molt perillós en les transicions, així que haurem de ser vius en les pèrdues de pilota. Si els deixem jugar tindran arguments per fer-nos mal”, va analitzar el tècnic sobre el rival d’aquest vespre a Montilivi.

Però si una cosa sap Martí, que va esquivar totes les preguntes sobre el mercat, és que sumar els tres punts avui depèn més de la versió que ofereixi el seu equip que no pas del rival. I en aquest sentit, una cosa té clar que ha de millorar, el gol. “Sobretot hem de millorar l’hora de finalitzar perquè estem fent les coses molt bé en alguns moments però no tenim l’encert. La justícia per les ocasions que tens no existeix però amb més encert estaríem en una situació més tranquil·la”, va destacar el tècnic, que es demana més a ell i a l’equip: “Tots els partits són de pressió perquè ens la posem nosaltres mateixos i els jugadors tenen la responsabilitat de fer les coses al millor possible i portar el Girona on es mereix.”

Ara bé, a banda de millorar l’encert davant de porteria el gran desig de Martí per al partit d’avui és tenir un partit tranquil en defensa. “D’ocasions n’estem tenint però el que m’agradaria i és un repte per a nosaltres és aconseguir deixar la porteria a zero perquè després estarem a prop de la victòria amb el mínim encert”, destaca el balear.

EL RIVAL

“És molt perillós en les transicions, així que haurem de ser vius en les pèrdues”

EL GOL

“Hem fet les coses molt bé en alguns moments però ens ha faltat l’encert”

SENSE MERCAT

“Estem esperant a veure què passa en el mercat, però avui el partit és l’únic important”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)