Golejada i moral per al Girona

Divisió d’honor juvenil. L’equip blanc-i-vermell es destapa en la segona part i supera la Damm, el quart classificat

GIRONA 4 DAMM 1

GIRONA:Joel Ruiz, Callis, Monjonell, Manel, Ignasi (Arnau, 54’), Jandro (Mate, 61’), Nil, Pau Víctor, Granero (Suli, 51’), Ilyas i Turmo (Alpha, 82’).DAMM:Nil, Cuadras, Pladevall, Ivan, Marc (Martí, 79’), Cesar (Portero, 72’), Peña (Aitor, 72’), Avilés, Jose, Genís (Tijan, 60’) i Suaibo.GOLS:1-0 (15’) Manel. 1-1 (28’) Peña. 2-1 (68’) Pau Víctor. 3-1 (72’) Turmo. 4-1 (81’) Pau Víctor.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G:Al local Callis i al visitant Peña.T.V:Cap.

Amb la velocitat de creuer posada, al Girona li va tocar fer front al Tormalet –Barça (primer classificat), Saragossa (segon) i Damm (quart)– que el va obligar a frenar.

Amb els dos primers va perdre en les dues darreres jornades i amb el tercer es va enfrontar ahir a Vilablareix i va golejar-lo. El conjunt orientat per Àlex Marsal va oferir una gran versió contra un dels millor equips de la lliga, dirigit per Luis García, l’exfutbolista de l’Espanyol, que va superar en una gran segona part.

El primer temps va ser molt maco. Igualat, farcit d’alternatives i amb clares ocasions per tots dos, va ser el Girona qui es va avançar, via Manel (15’), però Peña (28’) per la Damm va enviar el marcador en empat al descans. El segon temps va començar amb domini visitant, però els blanc-i-vermells van colpejar doblement i seguit (68’ i 72’) amb gols de Pau Víctor i Turmo. El 3-1 ja va liquidar un partit que Pau Víctor es va encarregar d’arrodonir amb el quart.