2a divisió FEF

Chamorro entra en escena

Candidat. L’Olot està interessat a aconseguir els serveis del davanter d’Oriola, que el desembre passat va quedar lliure del Mohun, de l’Índia

L’Olot estreny el cercle i podria haver triat ja un davanter de referència per reforçar la plantilla. Salva Chamorro és l’escollit per penjar-se la responsabilitat màxima d’aportar gol, la gran debilitat que ha impedit a l’equip dirigit per Raúl Garrido contactar del tot amb la part alta de la classificació. El jugador, un rodamon del futbol que ha defensat la samarreta de deu equips en les darreres set campanyes, va acabar el seu vincle amb el Mohun Bagan de la I-League de l’Índia el desembre passat; per tant, arribaria al club com a agent lliure i tornaria a competir en el grup tercer de segona B quatre anys després de fer-ho defensant la samarreta del Barça B –16 partits i un gol.

Chamorro va formar-se a l’Oriola i el Vila-real, però on va excel·lir en la faceta golejadora va ser al Llagostera (deu dianes), club amb el qual va pujar a segona A el curs 2013/14, i al Lleida Esportiu la campanya següent, en què va fer 14 dianes. Amb una àmplia experiència a segona B i, fins i tot, a segona A la temporada 2011/12 amb el Cartagena (tres gols) o a primera divisió portuguesa amb el Tondela, les últimes experiències a Hong Kong, Grècia i l’Índia li han fet perdre la roda en el futbol estatal.

Salva Chamorro, de 29 anys, reuneix les característiques que busca l’Olot per a la davantera. L’atacant del Baix Segura pot fer de referència, fixar els centrals, té una rematada eficaç i un joc aeri clau que el fa ser un element a tenir en compte pel que fa a l’estratègia ofensiva, però també defensiva.

Els olotins intentaran assegurar-se l’arribada del davanter i complaure així les demandes del seu tècnic després de la pèrdua de jugadors ofensius com Natalio i Joel Arimany.

Patrocini

Les negatives d’Arranz i De Mesa

Abans de fixar-se en Salva Chamorro, l’Olot es va interessar per dos davanters que han refusat les propostes dels garrotxins. Sergi Arranz va ser el principal candidat per a l’àrea esportiva. Consolidat a Terrassa i amb bons registres golejadors a tercera, l’empordanès va preferir quedar-se al seu club i mantenir la seva activitat professional més enllà del futbol. Adrià de Mesa, de l’Ebre, va preferir acceptar una proposta més suculenta del Melilla, pel que fa als diners, abans que fitxar pel conjunt de la Garrotxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)