2a divisió FEF

Avançar-se no vol dir res al municipal

Un altre empat. El Llagostera, que amb cinc partits viu la pitjor ratxa sense guanyar, es va deixar empatar a casa per quarta vegada

El Llagostera, després de l’empat contra el Prat (1-1), es manté en la desena posició tot i viure un moment complicat de la temporada, i és que els gironins encadenen cinc partits de lliga sense guanyar –sis comptant la copa–. Aquesta sèrie és la més llarga dels llagosterencs aquesta temporada, que com a molt havien viscut ratxes de tres partits sense sumar els tres punts. El cost d’aquesta ratxa, en què el Llagostera ha sumat tres empats –tots a casa– i dues derrotes, no ha estat excessiu, ja que, tot i que el play-off s’ha acostat quatre punts més i ara és a set, la zona de descens només ha passat d’estar a deu punts als set de marge que els gironins tenen actualment.

Si una cosa preocupa més que la ratxa sense guanyar, però, és que una vegada més el Llagostera es va quedar sense el premi de la victòria tot i arribar al descans amb el resultat a favor. No és la primera vegada que passa. De fet, ni la segona ni la tercera. I és que els blau-i-vermells, que han sumat només 18 punts dels 36 possibles com a local, només han pogut guanyar la meitat dels partits a casa en què s’han avançat en el marcador. I és que dels vuit partits en què ha passat això, en quatre el rival ha acabat empatant el partit, com va fer diumenge el Prat. Abans ho havien fet el Barça B –amb un gol de penal– i el València Mestalla, a més de l’Eixea en el primer partit a casa del curs. En aquell partit, de fet, els visitants van arribar a posar-se al davant en el marcador abans que el Llagostera fes el 2-2.

Primers minuts per a Dieste

Una de les bones notícies que va deixar el partit contra el Prat, a banda del retorn de Gil després de lesionar-se en el partit de copa, va ser el debut de l’atacant Christian Dieste, el fitxatge d’aquest mercat d’hivern. Al punta aragonès, que va substituir Kuku en el minut 62, encara se li va veure poc ritme però va mostrar alguns primers detalls esperançadors. “He arribat fa res i a poc a poc vaig coneixent els companys i trobant-me a gust amb mi mateix. És la primera prova i he tingut força minuts a la segona part i ara he d’anar agafant ritme. M’hauria agradat aportar més per ajudar a guanyar però hem d’anar creixent amb el pas dels dies”, va valorar Dieste.