Territorial

Decepcions a flor de pell per a uns i altres

1a catalana. El Llagostera B es deixa remuntar dos gols en un derbi vibrant que no satisfà a ningú. L’àrbitre anul·la un gol en el 95’

llagostera b 2 palamós 2

LLAGOSTERA B:Torra, Bas, Davesa, Dídac (Llubera, 65’), Iker, Juvi, Monchi, Eric (Bautista, 87’), Ayoub (David López, 71’), Llorenç (Sergi Resta, 76’)i Monsif (Vilalta, 54’).PALAMÓS:Quinti, Cano, Pere Espuña, Cornellà, Alexis (Pep Vergara, 65’), Adri Salas, Toni Rossell (Delgado, 65’), Jose, Dani Muela (Biel, 54’), Lucas (Germán, 54’) i Sergio (Dembo, 65’).GOLS:1-0 (25’) Llorenç. 2-0 (49’) Ayoub. 2-1 (74’) Germán. 2-2 (90’) Pep Vergara.ÀRBITRE:Cobos Pujol.T.G.:Al local Bas, i als visitants Pere Espuña, Biel, Adri Salas i Cano.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al municipal de Llagostera.COMENTARI:Després d’uns primers minuts de domini altern, va ser el Llagostera qui va inaugurar el marcador. L’equip local va saber aguantar fins el descans amb el marcador a favor. En el segon temps, el Palamós va sortir amb empenta, però, en el 49’, el filial va fer el segon gol. Amb els canvis i aprofitant els nervis del cuer, el Palamós va aconseguir la remuntada en l’afegit. En el 95’, Juvanteny va veure com l’àrbitre li anul·lava el gol del triomf, en una acció que va deixar molt tocats els de Vicenç Fernández.