1a femenina

La copa agafa el relleu

Copa. Després de la supercopa femenina, avui engega motors el trofeu del KO amb el Barça de nou com a favorit. Les blaugrana juguen demà a Huelva i l’Espanyol rep avui el Logroño

El Barça, líder de la lliga amb 9 punts respecte a l’Atlético de Madrid, rep diumenge l’Sporting de Huelva a l’estadi Johan Cruyff (16 h) en la dinovena jornada de la superlliga femenina. El club té pensat oferir aquell dia a l’afició el títol de la supercopa guanyat contra la Real a Salamanca. Abans, però, l’equip de Lluís Cortés té una cita a Huelva precisament contra el mateix rival que l’espera el cap de setmana que ve en la lliga. El Barça visita demà el Campo Federativo de la Orden (16.30 h) en la copa de la Reina. Eliminatòria a partit únic.

L’equip blaugrana s’entrenarà avui al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper i després de la sessió volarà en direcció a Huelva. El Barça aspira a conquerir el seu sisè títol de copa en els últims deu anys (2011, 2013, 2014, 2017 i 2018).

Abans, avui dimarts, entra en joc l’Espanyol, que rep el Logroño a les 16 h a la ciutat esportiva Dani Jarque.

La Real Sociedad, finalista de la supercopa i l’actual defensora del títol –va guanyar l’última final a l’Atlético (1-2)–, s’estrena demà contra el Madrid a Sant Sebastià (18.30 h). L’Atlético, un dels favorits, visita també demà el camp del Betis (18 h).

Tacón-Rayo 16 h
Espanyol-Logroño 16 h
Athletic-Granadilla 19 h
Sevilla-Llevant 19.30 h
Deportivo-València 20 h
Sp. Huelva-Barça demà, 16.30 h
Betis-Atlético demà, 18 h
R. Sociedad-Madrid demà, 18.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)