Girona

“Serà important acabar demà tres punts més a prop del què volem”

Girona. Pep Lluís Martí ha parlat en la p`revia del partit que demà juga el Girona a Riazor contra el Dépor i que obrirà una jornada en què hi ha duels directes a dalt

Pep Lluís Martí ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi on ha donat les seves impressions de cara al partit que demà el Girona juga a Riazor (21h) contra el Dépor. Un duel especialment rellevant tenint en compte que és el primer d’una jornada en què hi ha un Osca-Almeria i un Saragossa-Elx. Abans va anunciar la llista de convocats, formada per: Juan Carlos, Asier Riesgo, Mojica, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Jairo, Borja García, Aday, Brian Oliván, Samu Saiz, Juanpe, Christian Rivera, Maffeo, Gallar, Jozabed i Brandon. Les novetats son Jozabed per Diamanka i Mojica per Gumbau.

Les claus del partit

L’encert i saber gestionar les emocions. No tenir un excés de confiança. Tots dos arribem en un bon moment. Ells no ens deixaran gaires espais al darrera i haurem de ser pacients. Hem de llegir el partit, i darrerament ho estem fent molt bé. Ara toca a Riazor.

Jonathan Soriano

Té molèsties i no forcem. Esperem que li passi el mal perquè pugui tornar a competir.

7 de 7 del Dépor

Això és futbol. Un equip amb tanta qualitat com el Dépor esta sent capaç de, amb els mateixos jugadors pràcticament, estar sòlid i no rebre gols. Ens hem de centrar en nosaltres, en el partit, en no pensar que guanyarem el tercer seguit sino, com sempre anar partit a partit.

Riazor

És una afició espectacular i exemplar i segurament demà omplirà l’estadi.

Retrobament

És un partit especial. En poc temps vaig fer molts amics. Tothom em va tractar molt bé. No aconseguir l’ascens va ser un fracàs personal per mi perquè el suport i confiança que em van donar des que vaig arribar és d’agrair.

Jugar divendres, primer partit de la jornada

És important acabar el dia de demà amb tres punts més i més a prop del què volem. És una jornada amb enfrontaments directes, seria ideal guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)