Girona

El sostre es manté

Límit salarial. El Girona tanca el mercat d’hivern amb la mateixa xifra (29,3 milions) i ara no té tan lluny el segon, el Rayo (de 19 a 21)

Un cop tancada la finestra del mercat d’hivern, la Lliga de Futbol Professional ha revisat els límits salarials dels clubs. El Girona, que ja manava amb molta autoritat aquesta classificació l’estiu passat, manté el sostre. De fet, el club blanc-i-vermell és un dels que no ha vist alterat el límit, fixat en 29,278 milions d’euros. El Girona avantatja de molt la resta d’equips, tot i que ara el segon en la classificació del límit salarial no és tan lluny, perquè el Rayo Vallecano ha passat de 19 a 21 milions d’euros. El club madrileny va vendre Embarba a l’Espanyol per 10 milions d’euros. L’avantatge del Girona respecte al segon, per tant, passa de 10 milions a 8 milions.

També ha augmentat força la capacitat de despesa el Deportivo, rival d’avui dels gironins. La majoria de clubs de segona A tenen un límit salarial similar –igual o augmentat de menys d’un milió d’euros– al que els va marcar la LFP l’estiu passat. Respecte a la traducció del límit en la classificació, destaca el bon paper que fan cinc dels clubs amb menys capacitat de despesa: l’Elx (sisè), el Numància (vuitè), el Mirandés (desè), el Fuenlabrada (setè) i la Ponferradina (setena). Dels més “rics”, el Rayo és el que està més mal classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)