2a divisió FEF

El primer pas no pot fallar

Conscients. L’Olot rep la Nucia en el primer dels dos enfrontaments consecutius al municipal. Els de la Garrotxa poden deixar a cinc punts el rival, apropar-se al vuitè i afrontar amb ambició el posterior duel contra el Sabadell

L’Olot rep la visita (17 h) de la Nucia, el seu immediat perseguidor en la taula. Els garrotxins disputen el primer dels dos partits consecutius com a locals amb la màxima ambició de deixar el rival a cinc punts i acostar-se a l’Andorra, el vuitè. Si superen els de la Marina Baixa, els olotins tindran una gran ocasió en el següent partit de fer un salt més contra l’actual líder, el Sabadell: “Ens equivocaríem si pensem que venen dos partits seguits a casa i calculem quants punts farem. Només pensem en la Nucia, una oportunitat de trobar el nostre millor joc, ser competitius i anar a guanyar amb la nostra identitat”, diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que afegeix: “Qualsevol partit, i més a casa, és una oportunitat. Així és com ho hem de viure, com un moment màgic per fer el que més ens agrada i competir, no hi ha més. Si en aquests dos partits som capaços de fer molts punts, millor.”

Després d’encadenar vuit jornades sense guanyar –van sumar quatre punts dels 24 possibles–, la Nucia ha enllaçat dos triomfs, precisament a casa, on es manté com a únic invicte del grup. A fora, però, els de César Ferrando abaixen el seu rendiment –dues victòries–, una oportunitat per a l’Olot. “És una plantilla molt ben dissenyada i configurada amb jugadors experts en la categoria i contrastats, però al mateix temps, ideals per a la filosofia que té l’entrenador. La Nucia és un club que està creixent, és ambiciós i està fent bé les coses, segur que serà un partit molt complicat”, analitza l’entrenador valencià, que encara recorda el partit d’anada, en què l’Olot va ser molt superior, va disposar de moltes més ocasions de gol però va perdre per 2-1. “Vam merèixer guanyar i vam perdre, recordo que va ser un partit amb moltes ocasions per a l’Olot, però són un gran rival i fan les coses molt bé. Només dos equips ens han fet dos gols en un matx, el València Mestalla la jornada passada, i la Nucia”, explica Garrido, que tindrà les baixes per lesió d’Aspar, Vivi, Kilian i Carles Mas. El matx permetrà tornar com a rival a Fornés, un dels herois del primer ascens a segona B.

8 Partits guanyats 8

10 Partits empatats 8

6 Partits perduts 8

22 Gols a favor 24

17 Gols en contra 23

LA PRÈVIA

Ens equivocaríem si pensem que venen dos partits seguits a casa i calculem quants punts farem. Només pensem en la Nucia
La Nucia és un club que està creixent, és ambiciós i està fent bé les coses; serà un partit complicat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)