Girona

A cinc del segon, de moment

Poden ser vuit. El Saragossa, que encara té un partit pendent, és el que surt més ben parat de la jornada de duels directes. L’Almeria s’encalla

En una jornada amb dos duels entre els sis primers classificats, el Saragossa va ser l’equip que en va sortir més beneficiat. El conjunt que prepara Víctor Fernández s’ha situat en el segon lloc d’ascens directe, amb l’oportunitat afegida de poder-lo consolidar en el partit ajornat que jugarà dimecres al camp del Mirandés. El Girona, que començava la jornada a cinc punts de la zona d’ascens directe, es manté a la mateixa distància. De tota manera, la diferència pot créixer fins als vuit punts, si el conjunt aragonès és capaç de guanyar, dimecres, a Miranda. El Saragossa avantatja d’un punt l’Almeria i l’Osca. Els andalusos van perdre a El Alcoraz i han aconseguit un sol punt en quatre jornades, sèrie que compromet la continuïtat de Guti a la banqueta.

El Girona té garantit acabar la jornada en el cinquè lloc, amb un marge d’entre dos punts –si el Fuenlabrada guanya el Lugo– i quatre respecte al primer equip que no accediria a la zona de play-off d’ascens. L’empat a última hora del Numància contra Las Palmas, en un duel entre dos equips que ambicionaven acostar-se a la zona d’eliminatòries d’ascens, va ser positiu per als blanc-i-vermells.

CONDICIONANT

El Saragossa es posarà al dia dimecres amb el partit ajornat contra el Mirandés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)