Girona

Situen Juanpe a l’òrbita del València

Per Garay. La greu lesió de l’argentí fa que el club busqui un central, i el canari s’ha afegit a la llista de candidats, segons SER València

Com el Barça, el València té marge per fer un fitxatge amb el mercat tancat a causa de la greu lesió d’Ezequiel Garay. El club fa dies que busca un substitut per a l’argentí a l’eix de la defensa i s’ha fixat en futbolistes de primera divisió com Siovas (Leganés), Valjent (Mallorca) i Salisu (Valladolid). Sense tancar-ne cap, la llista s’ha anat ampliant i, segons SER València, s’hi ha afegit Juanpe Ramírez. El defensa canari, titular habitual a l’eix de la defensa del Girona, seria una alternativa més assequible que altres candidats, perquè la seva clàusula de rescissió es va rebaixar amb el descens a segona A i és ara de 6,5 milions d’euros.

Si el València aspirava a endur-se Juanpe per una quantitat més baixa que la que fixa la clàusula, no se’n sortirà. El Girona té clar que no pensa negociar i rebaixar el preu de sortida del canari, tenint en compte que és una peça important a l’equip que aspira a l’ascens a primera i que, encara que el perdi, no tindrà cap possibilitat de fitxar-li un substitut, com li ha passat al Leganés amb la pèrdua de Braithwaite. Si el València està disposat a abonar la clàusula de rescissió, el Girona no hi tindrà res a dir. El València té de termini fins divendres de la setmana que ve per confirmar a la federació que aprofitarà l’oportunitat de fer un fitxatge.

Juanpe està lligat pel Girona per aquesta temporada i una altra, fins al juny del 2022. Titular des que va arribar a Montilivi, l’estiu del 2016, aquesta temporada ha jugat 20 partits de lliga (1.711 minuts). A l’eix de la defensa, Pep Lluís Martí també hi té Pedro Alcalá, Ignasi Miquel –s’està recuperant de l’esquinç al turmell que es va fer a Fuenlabrada quan havia assolit el seu millor nivell, i encara no estarà a punt per rebre demà la Ponferradina–, Ramalho i Santi Bueno, que encara no ha debutat en la lliga.

EL PREU

6,5
milions d’euros
té de clàusula Juanpe, rebaixada amb el descens. Acaba contracte el 2022

SENSE REBAIXA

El Girona té clar que no accepta res més que el pagament de la clàusula

SENSE MARGE

Com el Leganés amb la pèrdua de Braithwaite, el Girona no podria fitxar ningú
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)