Territorial

Que ara no s’escapi el tren

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep la visita del Mallorca a Vilablareix (16.30 h) conscient que si no guanya se li complicarà la lluita per la quarta posició

El Girona ha remat de valent per poder aspirar en les vuit jornades que queden a la quarta posició, però aquesta tarda s’ho jugarà pràcticament tot a Vilablareix. I és que els d’Àlex Marsal reben la visita del Mallorca, el cinquè, en el que serà l’últim partit de la temporada contra un rival de la zona alta de la classificació, i són conscients que els tres punts els mantindran en la lluita. Ara bé, tot el que no sigui guanyar podria suposar veure com l’Europa, el quart classificat i que visitarà un equip en descens, agafa més distància que els sis punts que té de moment –a més, els escapulats tenen el goal average a favor.

La victòria no serà un objectiu fàcil per a un Girona que en el partit de la primera volta va empatar a zero a Mallorca. Sorprenentment, però, els balears són un equip més sòlid a domicili que no pas a casa, i és que lluny del seu camp han sumat 20 punts dels 35 que tenen, amb un balanç de sis victòries, dos empats i només tres derrotes. Els mallorquins, però, no passen el seu millor moment, ja que en les últimes sis jornades només han estat capaços d’aconseguir una victòria, i el Girona confia a allargar aquesta ratxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)