Girona

Jon Pérez ‘Bolo’

Entrenador de la Ponferradina

“No ens hem de fixar en el Girona”

El tècnic de la Ponferradina, Bolo, també va comparèixer ahir en roda de premsa abans de viatjar cap a Girona. El basc és conscient que el guió del partit estarà condicionat per la baixa de Stuani, però li va treure importància. “En el partit que vam jugar al Toralín tampoc hi va ser però el Girona ja va demostrar el potencial que té. Lògicament és una baixa important perquè és el màxim golejador de la lliga i un jugador que els dona molt, però segur que qui ocupi el seu lloc ho farà bé i ens complicarà la vida”, va explicar el tècnic. I és que per baixes Bolo tampoc podrà disposar de Russo, un dels fixos a l’eix de la defensa. “És un dels jugadors que pràcticament ho ha jugat tot, però és normal que hagi de descansar alguna jornada per targetes i ha tocat aquesta. No ens condiciona el dibuix per al partit contra el Girona perquè tenim jugadors per cobrir la seva baixa amb garanties”, destaca el basc.

Sobre el partit, el que més va destacar Bolo és que espera veure una Ponferradina recognoscible, més enllà del que faci el Girona. “Tenim un gran escenari contra un rival molt complicat, però farem el mateix que hem fet altres vegades. No ens hem de fixar gaire en el Girona i hem de ser la millor Ponferradina possible per tenir més opcions de guanyar. Sabem que haurem de fer les coses molt bé però ho hem fet contra altres bons equips”, diu Bolo.

SENSE STUANI

“Ja no hi va ser al Toralín i es va veure el potencial que tenen. Qui jugui ho farà bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)