3a divisió FEF

A Vilatenim el Figueres no pot perdonar

3a divisió. Els de Javi Salamero reben el Terrassa (12 h) amb l’objectiu de sumar un triomf que se’ls ha resistit els últims partits a domicili

Amb el 4-0 contra el Banyoles de fa quinze dies encara present, el Figueres tornarà a jugar aquest migdia a Vilatenim en un partit que es preveu molt exigent contra el Terrassa, el segon classificat. Els de Javi Salamero, però, es veuen absolutament capacitats per trencar la bona ratxa del conjunt egarenc, que només ha perdut una de les últimes tretze jornades i s’ha consolidat com un dels aspirants al títol, lluitant de tu a tu amb l’Hospitalet. I és que els figuerencs volen convertir Vilatenim en un fortí fins a final de temporada per evitar que s’escapin més punts com ha passat en els dos últims desplaçaments, als camps del Sant Andreu i l’Europa, on tot i merèixer fins i tot el triomf la Unió ha acabat perdent amb dos gols a les acaballes. De fet, el Figueres no perd a casa des del novembre i només ha encaixat dues derrotes com a local en tota la temporada. En el matx no hi seran per lesió Carles Coto, Duba i Ousman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)