El Figueres sucumbeix contra un aspirant

Correctiu. El conjunt dirigit per Javi Salamero és golejat pel Terrassa, el segon classificat, en un enfrontament decantat en el tram final

figueres 0 terrassa 3

FIGUERES:Embela, Gallardo, Uri Ayala, Pol Blay (Carlos Treviño, 74’), Pol Tarrenchs, Marc Gelmà, Oriol Pujadas (Enzo, 62’), Joel Arumí, Modest (Bora, 62’), Iván Vidal i Pepu Soler.TERRASSA:Ortega, Èric, Carlos, Lucas Viña, Galeano, Àlex Fernández, Jaume (Yaya, 64’), Kilian, Pelegrín, Coro (Kevin, 72’) i Sergi Arranz (Poves, 83’).GOLS:0-1 (9’) Sergi Arranz. 0-2 (76’) Sergi Arranz. 0-3 (90’) Poves.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:Cap.T.V.:Cap.

Segona derrota consecutiva del Figueres. El conjunt dirigit per Javi Salamero va ser golejat (0-3), ahir, pel Terrassa –el segon classificat i perseguidor del líder, l’Hospitalet–, que va emportar-se la victòria amb dos gols de Sergi Arranz i un altre de Poves. L’enfrontament, tot i el sever correctiu que va deixar el resultat, es va acabar decantant en el tram final després del 0-1 que va dibuixar el marcador fins al darrer quart d’hora.

L’acció va començar aviat. Quan amb prou feines els aficionats s’havien assegut a l’estadi de Vilatenim, Sergi Arranz, un altempordanès defensant els colors del Terrassa va aprofitar una gran centrada de Kilian per l’esquerra per avançar els egarencs. Arranz, un depredador de l’àrea, no va perdonar davant Embela, que tornava a l’onze titular però que no va poder impedir que l’esfèrica acabés entrant a la porteria.

La Unió va intentar digerir el cop amb tranquil·litat i control de la possessió, una fórmula que va donar fruits amb una arribada de l’incombustible Tarrenchs per la dreta. El carriler va fer una centrada enverinada que va acabar a córner i, més tard, els locals van seguir insistint amb una falta des la frontal que va executar Marc Gelmà i que va marxar fora.

Després del descans, el Figueres va intentar mantenir el partit viu i poder-lo competir, amb aproximacions de Pepu Soler, però el Terrassa, que ja havia posat a prova Embela en dues ocasions, va acabar sentenciant en el tram final. En el minut 76, una altra vegada Sergi Arranz i, ja en les acaballes, Alex Poves van certificar la golejada per als egarencs, que sumen ja set jornades sense perdre amb una sèrie de quatre victòries i tres empats. La Unió, per la seva banda, es queda amb 9 punts de marge respecte del descens.

Lesió de Treviño

La derrota no va ser l’única mala notícia del dia per al Figueres, que també va veure com Carlos Treviño, migcampista mexicà que va debutar ahir, es lesionava i s’havia de retirar del camp abans del final. Treviño va entrar en el minut 74 i, 5 minuts després de ser a la gespa, es va fer mal al genoll. Tot i que l’exjugador de l’Atlas va intentar continuar, no va poder i va acabar abandonant el terreny de joc pel seu propi peu. Properament, se sabrà l’abast de la seva lesió.