2a divisió FEF

Les escales cap al cel

2a B. L’Olot rep la visita del Badalona, en descens directe, amb la intenció de continuar sumant de tres en tres per mantenir intactes les aspiracions de fer-la grossa a deu jornades del final

L’Olot rep la visita (17 h) d’un Badalona tocat i molt necessitat. Els de la Garrotxa encadenen vuit jornades sense perdre –quatre victòries i quatre empats– i han fet dotze dianes en els últims quatre enfrontaments, a més de desenvolupar un joc envejable i efectiu. El tècnic de l’Olot, però, intenta mantenir els seus jugadors al marge de l’eufòria que viu un entorn que ha estat cridat al camp pels futbolistes i la directiva, per tal d’omplir el municipal i empènyer l’equip. “Si pensem en números, en el play-off i en l’eufòria no serem capaços de guanyar el Badalona. Sempre hem dit que per fer passos endavant hem de focalitzar tota la nostra energia en el present. No té sentit parlar de coses que no existeixen, només existeix el Badalona”, diu el tècnic, Raúl Garrido, que afegeix: “El Badalona és un equip que està més avall del que hauria d’estar perquè té bons jugadors i un bon tècnic. Han fet bons partits però no han tingut el millor encert. Tenen jugadors experts i de nivell i juguen bé.”

L’Olot ha perdut només dos enfrontaments al municipal, contra el Lleida Esportiu i l’Oriola (0-1) i és davant la seva afició quan l’equip ha completat millors partits tot i que en el darrer a la ciutat esportiva Dani Jarque es va vorejar la perfecció (1-5). “A casa ens sentim forts, a gust, i dominem molt bé els espais del camp i l’entorn, encara que sembli una ximpleria. Però si no som capaços de fer les coses bé i si la gent no ens ajuda quan ho passem malament, tot serà complicat. Per això hem fet aquesta crida, ja que entenem que el club mereix més reconeixement de la ciutat i això ens ajudarà a superar el rival”, comenta el valencià, conscient que mantenir la ratxa de gols a favor dels últims partits serà complicat. “Tampoc era normal que no tinguéssim més gols fa un mes i mig. El més important és que durant tot aquest temps el joc ha estat igual. Hem estat capaços d’entendre que amb la mateix idea els gols podien arribar”, sentencia Garrido, que tindrà les baixes d’Aspar i Vivi, per lesió, i la de Chavarría per sanció. Sense relleu natural, el tècnic haurà de reconvertir algun futbolista al carril esquerre.

10 Partits guanyats 5

11 Partits empatats 9

6 Partits perduts 13

32 Gols a favor 17

19 Gols en contra 32

Al municipal ens sentim forts, a gust, dominem molt bé els espais del camp i tot l’entorn
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Per fer passos endavant hem de focalitzar tota la nostra energia en el present; no té sentit parlar de coses que no existeixen
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)