Girona

Un cas positiu de coronavirus en el Girona

Controlat. L’afectat, de l’àrea esportiva, està bé. El club també va fer dos testos a jugadors del primer equip que han donat negatiu

El coronavirus també ha arribat al Girona FC. El club va comunicar ahir que un membre de l’àrea esportiva havia donat positiu del test que li van fer. L’afectat –el club no en va revelar la identitat– presentava símptomes compatibles amb el quadre clínic de la Covid-19 i, seguint el protocol que té establert el club, es va sotmetre al test. De fet, també s’hi van sotmetre dos jugadors del primer equip també amb simptomatologia, tot i que en el seu cas han donat negatiu. El primer positiu a Montilivi és un integrant de l’àrea esportiva que treballa a l’entorn del primer equip, que concentra l’activitat al centre d’entrenament La Vinya del PGA. Quan va començar la crisi sanitària, una de les primeres mesures que va prendre el Girona el 12 de març va ser deixar el centre de La Vinya restringit exclusivament als empleats imprescindibles en el desenvolupament diari de l’activitat del primer equip. L’endemà, els jugadors van fer l’últim entrenament abans d’un parèntesi que inicialment havia de durar tres dies però que ja no va tenir retorn.

El Girona va informar la LFP del seu primer cas de coronavirus. Els tests, els van fer els serveis mèdics del club, que només té previst fer-ne passar als futbolistes o empleats que presentin símptomes. Els jugadors del primer equip estan aïllats a casa seva, des d’on van seguint el protocol marcat pel club i les pautes de treball que els fa arribar el cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)